Döbbenet! Éppen hazafele sétáltam, mikor megakadt a szemem ezen az elesett emberen. Kérem valaki mondja el vagy magyarázza meg.. Mi folyik itt?!

Hirdetés

Éppen hazafele sétáltam, mikor megakadt a szemem ezen az elesett emberen. Kérem valaki mondja el vagy magyarázza meg.. Mi folyik itt?! 2018. Magyarország. Budapest V. kerület, Hild tér.

Ez a szegény “emberroncs” valahol ott fekszik (talán még most is) az MTA széhéz és Orbán Ráchel székhelye (Erzsébet tér) között félúton. Belváros-Lipótváros legforgalmasabb játszóterének egyik oldalán. Odamentem hozzá, hogy van.., mondta, “jól”.. “Köszönöm”.. Mentőt akartam hívni, de elutasította, így ételen kívül nem fogadott el tőlem más segítséget. Én megtettem a tőlem telhetőt. Ti, akik odafent vagytok, tiszta a lelkiismeretetek?

HirdetésKérem valaki mondja el vagy magyarázza meg… na ilyenkor a közterület felügyelők hol vannak…meg a rendőrség…hogy egy mentő… és megnézni hogy mi a baja…előttünk halnak meg emberek….Mi meg nézünk….és belül egy kis megnyugvással konstatáljuk hogy nekünk még legalább van hova haza menni…!!!…szégyen…szégyen…!!…

“Egy társadalom fejlettségét az mutatja hogy hogyan bánik az elesettekkel”! Mi aztán alulmaradtunk a fejlettségben….így Európában a XXI. században…!!

Lányi Gábor