Egy börtönőr üzent Ferikének, aki végzett a 8 éves kislánnyal. “Várnak a rabok, az új neved Terike lesz…”

Hirdetés

Egy börtönőr üzent a 16 éves roma srácnak, aki elvette az életét egy 8 éves kislánynak. A szavait tízezrek osztották meg 1 óra alatt.A levél:
Ferikém, engedd meg, hogy tegezzelek, a fiam is lehetnél, bár egy ilyen tett után biztosan kitagadnálak! A börtönben van egy nagyon erős, íratlan hierarchia. A piti tolvajok, csalók, pénzmosók és olyan bűncselekmények elkövetői, akik nem követtek el erőszakos cselekményt, ők vannak legfelül. Ide még rengeteg egyéb bűncselekmény is tartozik, de nem írnám most le. Szorítkozzunk a téged érintő részhez.

HirdetésTe, komám, a csicskákhoz fogsz tartozni a börtönben. Minden olyan elkövető, aki gyerekek, nők, idősek ellen elkövetett bűncselekmény miatt kerül a börtön falai közé, a legrosszabbra számítson. A börtönőrök olykor félrenéznek, ha olyat látnak, és nem foglalkoznak az adott eseménnyel. Értsd: sűrűn leszel testileg és lelkileg bántalmazva. Akkorát nem kapsz, ami 8 napon túl gyógyul, de rossz érzés lesz minden egyes nap, mindenkitől „csicska pofonokat” kapni. Az, hogy lelkileg mit kapsz, azt nem is merem elmondani. De meg fogod tapasztalni, garantálom!
Az új neved pedig előre beharangozva a Teri, nem a Feri.. Remélem érted mire gondolok..
Osszátok meg, hogy más is lássa, nem éri meg semmi ilyesmit tenni, mert a börtönben rosszabb lesz, mint maga a halál!

Forrás: otpercpiheno.hu