Egy egész világ nevetett, amikor meglátta ennek a cuki szamárnak az identitászavarát

Hirdetés

Az évek során számos olyan állat videót láthattunk az interneten, amelyen úgy tűnik, hogy identitási zavarban szenvednek az állatok. A papagáj aki kutyának képzeli magát eddig a ranglista tetején van, de most egy újabb cuki állat kap szerepet ezen a téren. Ha hiszitek ha nem, egy szamárról van szó!

Tiny Tim a neve az aranyos kis szamárnak, aki már nem csak az otthonában sztár, hanem az egész világon. Elég nagy nehézségbe ütközött amikor világra jött, mivel az anyja nem volt hajlandó táplálni. Ami ennyire különbözővé tette, az az apró mérete. Az első napokban Tiny Tim nem volt nagyobb mint egy nyuszi.

Attól félve, hogy a többi állat kárt tesz benne, még véletlenül is, Jodie és Ted bevitték a házukba, és minden nap cumisüvegből etették. Még ha az elején nagyon sovány is volt, a kis szamár gyorsan megszokta ezt az életmódot és egy idő után már tetszett is neki.

Mivel a gazdiknak volt két kutyájuk is, Tim körülöttük nőtt fel, így sokat átvett a viselkedésükből. Meglepődtök, de ez a kis szamár imád pórázon sétálni, csóválja a farkát és akkor kéredzkedik ki amikor el akarja végezni a dolgát. A kedvenc játéka a “párna háború”, ahol a kedvenc partnere Ted, a gazdija. Mennyire cuki lehet!