Egy éneklő kutya ámítja el a közönséget és Simon Cowellt az „America’s Got Talent” versenyen

Hirdetés

Oscar, egy három éves Golden Retriever, aki már nemzetközi hírnévnek örvend. Minden az után történt, hogy gazdijával Pamelával részt vett az „America’s Got Talent” című tehetségkutató versenyen. Az Oscar által bemutatott “zenei előadást” mindenki állva tapsolta meg a végén.

A zsűritagok közül Simon Cowell-nek már az elején is tetszett Oscar, mondván a gazdijának, hogy nagyon cuki kutya. De amikor meghallotta, hogy a kutya énekes tehetséggel is rendelkezik, teljesen el volt ámulva. “Régóta részt veszek ebben a műsorban, és mindig azt mondtam, hogyha találunk egy éneklő kutyát, akkor minden meglenne”, mondta Simon Cowell.

“Amikor a zongoránál játszom, Oscar hangjával kísér”, mondta Pam, a kutya gazdája. A zsűritagok először nem hitték el, de nem telt el sok idő ameddig rájöttek, hogy ez tényleg igaz. Oscar a gazdi mellé ült és elkezdett “énekelni” és vonyítani. Simon a végén állva tapsolta meg az előadást, de előtte még Pammel viccelődött. “Egyébként a te zongora tudásod nem zseniális, ráférne egy kis gyakorlat, de a fontos az, hogy megtaláltuk az első kutyát, aki valóban énekel”, mondta Simon.