Egy magyar nyugdíjas, Ilonka néni megdöbbentő nyílt levele Vajna Timinek, melyet több ezren osztottak meg pillanatok alatt! Ha elolvasod, rögtön megérted miért! – Ossza meg legyen kedves, aki egyetért szavaival!

Hirdetés

Megmutatjuk Horváth Imréné Ilonka néni Magyarországon élő kisnyugdíjas nyílt levelét, melyet Vajna Timinek írt megelégelve többszöri megnyilvánulását! ” “Vajna Timi: ” Nem értem miért kell elméleteket gyártani egy tisztességes és korrekt választás után. Viseljétek már méltósággal a vereséget, mert ezen már úgysem tudtok változtatni. Mindig vannak győztesek és vesztesek…” Íme Horváth Imréné nyílt levele Rékának:is “Kedves Tímea! Köszönet, hogy megosztotta velünk gondolatát. Tudja igaza van abban, hogy mindig vannak győztesek és vesztesek. De mi lenne, ha egyszer az igazság győzedelmeskedne és nem az akinél a pénz és ezáltal a hatalom van. Mi csak az igazságot akarjuk! Ezért megyünk ki szombaton az utcákra és tüntetünk. Ön pedig jobban tenné, ha inkább nem hívná fel ilyen nyilatkozatokkal a figyelmet magára. Senki nem kíváncsi egy olyan embernek a véleményére, aki eladta magát a pénznek és a jólétnek. Aki több milliós apucitól kapott ruhákban (mert honnan is tudná Ön egyedül finanszírozni ezeket a méregdrága ruhadarabokat ) pózol nap mint nap az interneten. Még egyszer köszönjük a véleményét de legközelebb inkább tartsa meg magának. “

HirdetésOssza már meg legyen kedves, aki egyetért Horváthné soraival! Reméljük, hogy nektek köszönhetően eljut a címzetthez is ez a levél! Az alábbi gombok segítségével oszthatod meg a cikket, ha fontosnak találod a mondanivalóját!

Forrás: mindenegyben