Ember száját nem hagyta még el olyan igazság, mint amit Juszt László mond a rabszolgatörvény elfogadásáról: ” Ezek tényleg azt gondolják, hogy mi….

Hirdetés

Juszt László értelmes, őszinte ember. Úgy látszik kinyílt a bicska az ő zsebében is, mert ezt nyilatkozta:

A bajom az, hogy – tisztelet a kivételnek – az emberek nem gondolkodnak. Mindenki azon rugózik, hogy a multik érdeke a “rabszolgatörvény”. Holott erről szó sincs!

Ez azoknak a fideszes parlamenti képviselőknek, illetve a mögöttük álló vállalkozóknak a kizárólagos érdeke, akik 10-100 embert foglalkoztatnak SZEZONÁLIS vállalkozásaikban.

A Mercedes nem azon fog meggazdagodni, hogy három évig nem fizeti ki a túlórapénzt. Nem fizeti be három évig a járulékokat. Nem is tehetné meg!
Hirdetés

Viszont a “szállodás Racheleknek”, a mezőgazdasági vállalkozóknak, az építkezéseken dolgoztatóknak nagyon jól jön, hogy nyáron a sz..rt is kipréselik az emberekből, de nem fizetnek, hanem azt mondják – majd a holtszezonban lecsúsztatod. (Arról már nem is beszélve, hogy három év alatt még a céget is megszüntethetik!)

HirdetésSzeretném megtudni, hogy hány parlamenti képviselőnek van ilyen-olyan cége? Melyik parlamenti képviselőt milyen vállalkozó pénzelte a választásokon, vagy pénzeli a mai nap is.

A léről van szó! Csakis arról! Lássuk a listát képviselő urak!

Kövér László megint odanyilakozott: “Puccskísérlet volt szerdán este a parlamentben.”

Nos, akkor nézzük miről beszélt a házmester: “A puccs egy erőszakos hatalomátvétel, a szélesebb néptömegek által nem támogatott, a hatalom megragadására irányuló tevékenység, többnyire fizikai erőszak, nem ritkán katonai erő alkalmazásával. Az irányító hatalmat egy szűk és szervezett elit ragadja magához a törvényes formák és a politikai többség akaratának mellőzésével.” /Wikipédia/

HirdetésTisztában vagyok Kővér László “szakmai ismereteivel”, emberi “nagyságával”, de most ismét megzavart, hogy miként sikerült nyolc év alatt megszereznie a jogi diplomát? Mindenesetre annak örülök, hogy nem sebész lett.