ERRE MÉGIS MIT LEHET MONDANI? STOHL ANDRÁS KIABÁLVA PANASZKODOTT, HOGY NEM JÖN KI HAVI 1,5 MILLIÓBÓL, MIKÖZBEN AZ ORSZÁG FELE LÉTMINIMUM ALATT TENGŐDIK. EZT MONDTA PONTOSAN:

Hirdetés

Stohl András egy frissen készített, igencsak heves interjúban elmondta a Borsnak, és újfent kész panasz áradatot zúdított az olvasókra, aki bevallotta, hogy egyébként a másfél millió forint alatti keresetet egyszerűen nem tekinti igazi keresetnek.

” . . ÉN UGYANÚGY KIABÁLNÉK, MINT SCHILLING, CSAK GYÁVA VAGYOK HOZZÁ.”

Stohl a nagyívű beszélgetésben őszintén vall arról, hogy havi másfél milliót kell keresnie ahhoz, hogy jól álljon,írja a blikk.hu

Hirdetés“Igen, ez az igazság! Ahhoz, hogy nullán legyek, olyan másfél milliót. Ebben a gyerektartástól a ház hiteléig sok minden benne van. Őrület, de ez még ugyanaz a házhitel, amit már akkor fizettem, amikor a Zsámbéki-féle szakítás történt a Katonával”

Persze az Orbán-rendszer elleni kirohanások közepette vígan dagonyázik az olyan megrendelésekben, mint például a Pappa Pia, ahol a film egyik főszereplője; de egy TV2-s megkeresést sem utasítana vissza. Sőt, ahogy teltek a hónapok már az egyik legnépszerűbb TV2-s játékos vetélkedő műsör vezetője is lett eközben.

Tényleg itt tartunk..?? Eközben az ország nagy része meg létminimum alatt tengődik.. Ez nagyon elgondolkodtató..

Ti mit gondoltok erről? Írjátok meg véleményeteket kommentben!