Ez a férfi lenéz a lékre és szólít valamit. Pár perc múlva döbbenetes dolog mászik ki a vízből!

Ezen nagyon meglepődött!

Az állatok, és az emberek között sokszor alakul ki különleges barátság. Ha igazán kedvesek vagyunk a négylábúakkal, akkor egy idő után nagyon közel engednek magukhoz. Ha valaki egy vadon élő állattal kezd barátkozni, azt jelenti, hogy óriási szíve van, hiszen a vadállatokat nem könnyű dolog megszelídíteni. Ők is érzik, hogy kivel érdemes közelebbi barátságba keveredni.

Az alábbi videó Finnországban készült, láthatjuk, hogy az óriási havas fák között álló pici, piros mesebeli házikóban milyen csodálatos dolgok történnek. Seppo, a ház tulajdonosa egy szép napon egy legyengült vidrát talált a háza küszöbén. Ételt adott neki, és annyira összebarátkoztak, a nem túl emberkedvelő állatkával, hogy azóta is rendszeresen jár hozzá látogatóba.

HirdetésSeppo kimegy a befagyott tóhoz, amint rááll a jég szélére, hívására előbújik az apró, fekete szemű vidra. Követi Seppot, gyorsan befut a házikóba, és kiemeli a számára előkészített tányérkából a legfinomabb falatokat, majd vissza is iszkol a rejtekhelyére. A vidra, bár nem barátkozós fajta, úgy tűnik Seppot már befogadta a szívébe, és teljes egészében megbízik benne.


Forrás: blikkruzs.blikk.hu