Ez a kutya elvesztette mind a 7 kölykét a tűzben, és nem volt hajlandó enni – Nézzétek amikor árva kölykökkel találkozik

Hirdetés

Valaki elvesztése szörnyű tragédia – és ez különösen igaz, ha egy baleset után történik.

Az élet nehéznek tűnik egy ilyen tragédia után. Semmi sem rosszabb, mint látni valakit, akit szeretsz, hogy eltűnik az életedből és semmit sem lehetsz, hogy ezt megállíts.

2017 február 20-án Jessica Woodruff úgy érezte, hogy minden összedől körülötte.
A pajtában keletkezett tűz szörnyű tragédiává vált az ott élő állatok számára, akik gyakorlatilag élve égtek el.

A tűz négy kecske és egy disznó életét vitte el. De talán a legnagyobb tragédia az volt, hogy Daisy, a család kutyája elvesztette a 3 hetes kölykeit.

Jessica megpróbálta megmenteni őket, de már késő volt. És Daisyt is meg kellett, hogy fogja, aki be akart menni az égő pajtába.

“Csak néhány percig tartott. Rettenetes volt”, mondta Jessica, aki azt hiszi, hogy a tűz egy hősugárzótól indult, amely az állatok melegítésére szolgált.

Daisy teljesen összetört. Elkeseredett lett, és nem volt hajlandó enni.

De talán a legnagyobb fájdalom a gazdájának az volt, amikor látta, hogy minden nap elsétál az istállóhoz és oda leül, majd várakozik. Nyilvánvaló volt, hogy a kölykeit akarja újra látni.

Jessica nagyon szeretett volna Daisyn segíteni. Ezért egy hirdetést irt, ahol megkérdezte, hogy tud e bárki olyan kölyök kutyákról, akiknek anyára van szükségük.
Nem telt el sok idő mire egy nő válaszolt neki. Az ő kutyája meghalt miután világra hozott 8 kölyköt.
Lorna és Jessica összehoztak egy találkozót, amin Daisy is részt vett.

Nézzétek meg az alábbi videót, hogy lássátok mi történik amikor Daisy találkozik a kölykökkel!