Ez a siket és vak kutya, érzi amikor a gazdija haza közeleg. A kutya reakcióját millióan nézték már meg

Hirdetés

Ebben a rövid videóban megismerhetitek Opal-t egy süket és vak kutyát, aki nagyon szereti a gazdiját. A kutya csupán nyolc hónapos, és már így született, ezért a régi gazdája elvitte egy állatmenhelyre. Az állatmenhely dolgozói nem hitték, hogy valaha is befogadják ezt a kutyát, ezért egy helyi állatmentő egyesülethez kerültek, „Double J Dog Ranch”, akik vállalták, hogy átveszik Opalt.

Christine Bray és a férje Forrest, megláttak egy képet Opraról a facebookon, és egyből beleszerettek a kis kutyusba. Ők ketten rövid időn belül be is fogadták. A cuki kutyus gyorsan megszokta az új helyét, és megszerette a gazdikat.

Opal nagyon szereti Forrestet. Minden nap az udvarban áll és várja, hogy megérkezzen a munkahelyről. Egyik nap Christine videóra vette ezt a szokását. Opal már ismeri a motor rezgését, és érzi, amikor megáll az utcán, majd felismeri a férje illatát, amikor az kiszáll az autóból. Amikor a gazdija bejön az ajtón nagyon izgatottá válik. Folyton ráugrik és örömében ugat is. Annyira izgatott, hogy újra körülötte lehet!