Ez az autós talált egy mozgó zacskót az úton. Remegni kezd mikor meglátja mi van benne

Hirdetés

Sokkot kapott…

Malissa Lewis reggel éppen munkába indult, de már egy kicsit késében volt. Az Egyesült Államokban, Kentucky állam egyik iskolájában dolgozott tanárként. Útközben meglátott egy fekete zacskót az úton, s ahogy közelebb ment, látta, hogy a zacskó mozog. Fogalma sem volt mi lehetett benne, de tudta, hogy ki akarta szabadítani a lényt.

“Nem értettem az egészet. De tudtam, hogy végül is mindegy mi van a zacskóban, én ki akarom szabadítani” – mondta Melissa. Nem akart hinni a szemének, mikor kinyitotta azt: egy kiskutya volt benne. A kutyus azonnal elkezdte csóválni a farkát, mintha azonnal tudta volna, hogy minden rendben lesz, mondta Malissa.

Hirdetés

Volt a kutyuson nyakörv is de nem lehetett megállapítani, hogy esetleg valaki kirakta őt, vagy ellopta valahonnan. Egy dolog azonban biztos volt. Ha Malissa nem áll meg, akkor a kutya nem maradt volna életben. Az ilyen eseteket be kell jelenteni a rendőrségnél de a Lewis család már el is döntötte, hogy örökbe fogadják a kutyát. Persze csak akkor, ha senki sem jelentkezik érte. A kutyust Hefty-nek nevezték el.

“Nagyon szeretjük azt az apróságot. Annyira örülök, hogy jó helyen voltam, jó időben” mondta Malissa.

Malissa készített egy filmet az esetről és feltette a Facebook-ra. Ezt írta mellé: “Vedd fel velem a kapcsolatot, ha Te vagy az a gonosz, aki belerakta ezt a kis állatot a zacskóba, és kidobtad az útra….. akkor nem vagy normális. ….”.