Ezt tanácsolja Brad Pitt a fiatal házasoknak, hogy hosszan tartson a boldogságuk

Hirdetés

Tizenegy év után nem épp szépen ért véget a színész Angelina Jolie-val kötött házassága, most ezeket a tanácsokat szedte össze amik neki is jól jöttek volna pár éve.

“Nyilvánvalóan nem vagyok párkapcsolati szakértő, de bárcsak máshogy csináltam volna… Miután elvesztettem a nőt, akit szerettem és egy házasságot, ami majdnem tizenegy évig tartott, ez az a tanács, amit bárcsak én is megkaptam volna” – kezdte a válásával gyermekeit is elvesztő Brad Pitt.

Ne feledkezzetek meg a randikról!

Soha, de tényleg soha ne vegyetek készpénznek egy nőt. Amikor megkéred, hogy legyen a feleséged, azt is megígéred neki, hogy te leszel az a férfi, aki birtokolja a szívét és rettenthetetlenül védi is. Ez a legfontosabb és legszentebb kincs, amit valaha kaphatsz, Ő téged választott. Ne feledkezz meg róla és ne lustulj el!

Vigyázz a saját szívedre is!

Épp olyan elkötelezettséggel óvd a saját szívedet, mint az övét. Szeresd magad és szeresd a világot nyíltan, de legyen egy különleges hey a saját szívedben, ahová senki mást nem engedsz be, csak a feleségedet.

Nem a te dolgod, hogy megváltoztasd vagy helyrehozd őt

Csak annyit kell tenned érte, bármilyen hibája, problémája van is, hogy szereted őt, ha pedig magától változik, szeresd azt is, akivé válik akár akartad ezt, akár nem.

HirdetésÁllj ki mellette!

Amikor szomorú vagy ideges, nem a te dolgod megoldani, öleld meg és tudasd vele, hogy minden helyre jön majd, hallgasd meg, éreztesd vele, hogy fontos és, hogy rád mindig támaszkodhat. Ne fuss el, amikor ideges, állj ki határozottan és erősen mellette, hogy tudja, nem mész sehová.

Légy bolondos!

Ne vedd túl komolyan magad, nevess és nevettesd meg őt is! Az mindent sokkal könnyebbé tesz.

Ne legyél idióta!

És ne félj attól, hogy azzá válsz! Te is hibázol, ő is hibázik, de próbálj nem túl nagyokat véteni és tanulj belőlük. Nem kell tökéletesnek lenned, csak próbálj meg nem túl hülye lenni.

Adj neki teret!

A nők nagyon jók abban, hogy adjanak és adjanak, de néha emlékeztetnünk kell rá őket, hogy magukra is figyeljenek. Néha el kell távolodnia a kötöttségektől és mennie és megtalálnia önmagát, ha pedig adsz neki elég teret, vissza fog térni hozzád.

HirdetésNe aggódj a pénz miatt!

A pénzszerzés egy játék, találjátok meg a módját, hogy együtt dolgozzatok, mint egy csapat és nyerni fogtok. Az soha nem segít, ha a csapattársak vitatkoznak, keressétek meg midnkettőtök erősségeit, hogy nyerjetek.

A legfontosabb pedig a végére maradt, MINDIG válaszd a szerelmet!

A végére ez az egyetlen tanács, amire szükséged van. Ha ez vezet az összes döntésednél, nincs semmi, ami a házasságotok boldogságát veszélyeztetné.

Forrás: Noizz.hu