Fájdalmas! Így “szúrt szíven” a fiam 70 éves koromra! Mondjátok meg őszintén, ezt érdemeltem?

Hirdetés

Bocsánatot kérek mindenkitől,hogy én most egyfajta megalázottságról,fájdalomról beszélek.Sajnálom!De van az a dolog,amit muszáj elmondania,kibeszélnie az ember lányának ahhoz,hogy tovább tudjon lépni.

70 éves vagyok.Az utóbbi néhány évben tönkrementek a fogaim.Sajnos a “kirakatban”is.Nem volt/nincsen annyi pénzem,hogy meg tudjam csináltatni! Ráadásul olyan kis faluban élek,ahol még fogorvos sincsen! Holnap lesz a kis menyem 40.születésnapja. Meghívtak rá.De az én kisfiam közölte”:anyukám!Te alkalmatlan vagy arra,hogy bár hol is megjelenj!”Igaza van.Így aztán lemondtam ezt a meghívást!

HirdetésHazugsággal.Kihasználtam,hogy magas a vérnyomásom.Ami még jobban fájt a következő:anyu!Ne álljatok a házunk elé az autótokkal!Sokan leszünk és a többi autónak kell a hely. Nekünk egy Suzukink van. Szóval mi vagyunk a rokonok,akit meg kell ugyan hívni,de szégyelljük őket! És én vagyok az édesanyja!Emberek!Megszakad a szívem! Szégyell a saját gyerekem!Meg sem fordul a fejében,hogy az anyukája nyugdíjból,kis nyugdíjból él,miközben ők a második autójukat veszik.Nem sajnálom tőlük,sőt!Örülök,hogy telik rá! De a megalázás végtelenül tud fájni! Szóval én/mi a párommal nem megyünk a “buliba”!Jobb ez így.Csak végtelenül tud fájni,ha a gyereked NEM VESZI ÉSZRE ha megbánt,ha lenéz! Bocsánat,hogy leírtam!Tudjátok:a megosztott bánat fele bánat,a megosztott öröm dupla öröm.Én most a bánatot osztottam meg.Bocsánatot kérek érte!