Felvett egy férfi 1,7 millió hitelt, kifizetett 1,5 milliót, és még 6,4-el tartozik. Hát milyen országban élünk?

Hirdetés

Vajon mit fognak rólunk a jövőbeli emberek gondolni? Milyen emberek éltek itt, milyen érzések, milyen beállítottság, milyen értékrend szerint töltötték mindennapjaikat?

Mert mit lehet elmondani egy olyan országról, társadalomról, ahol megtörténhet az alábbi:

-1 700 000 Ft. hitelt felvett autóvásárlásra egy férfi,

-1 500 000 Ft-t kifizetett, ennél tovább nem bírta,

– 3 400 000 Ft. tartozásról állít ki a közjegyző fizetési meghagyást,

-a bíróság ezt felviszi 6 400 000 Ft-ra,

-a kocsit bekebelezik, jelenleg leértékelődött lakását elárverezik 4 000 000 Ft-t,

-utcára kerül még 2 400 000 Ft. tartozással.

Mindez a nyílt színen zajlik, úgy, hogy

a hitelesek csoportjának:

-egyik része nem tesz semmit,

-másik része erőn felül cselekszik az ügy megoldásáért

a nem hitelesek csoportjának:

-kisebbik része messziről némán figyel,

-nagyobbik része megvetően, lenézően ’úgy kell nekik’ hozzáállással viszonyul,

a külhoni magyarok:

-a kormány által lekenyerezve,

a külföldön dolgozóknak:

Hirdetés-pedig kisebb gondjuk is nagyobb annál, mint hogy az egész társadalomra hatással lévő, embereket kisemmiző, évek óta folytatódó csalás sorozatra figyelmet, energiát fordítsanak. Holott az egész gazdasági rendszerbe beleivódva teszik tönkre a magyar kisvállalkozókat, semmisítik meg a magyar embereket hazájukban.

Tehát egy ici-pici csoport ismerte csak fel, hogy a baj társadalmi méretű, hogy nem lesz gyermekeinknek hol élnie, mert nem lesz HAZA.

Az egész ország tudja, hogy a földet befektetés céljából felvásárolják azok, kiknek a földműveléshez, állattartáshoz semmi közük.

Az egész ország tudja, hogy a média azt tudósítja, amit hallatni akarnak, amit direkt akarnak, hogy tudj. Hazug statisztikákat alakítanak kényük kedvükre. Csökkent a bűnelkövetők száma, csökkent a munkanélküliség, nagyot nőtt a gazdaság, nőtt a fogyasztók bizalma, a nettó átlagkereset: 175 363 Ft., ……

Az egész ország tudja, hogy a pályázati pénzek politikai ismeretségek alapján jutnak el nyertes gazdáikhoz. Minél közelebb állsz a tűzhöz, annál esélyesebb vagy.

Hirdetés1,5 milliárd Ft. nyertes pályázat létezik szúnyogirtásra egy nyári idény alatt, miközben valójában a közalkalmazotti munkabér nettó 77 000 Ft. átlagban. Csak kár, hogy ezzel az irtással a vérszívók legrosszabbja nincs megsemmisítve.

Az egész ország szeme láttára rabolják ki és teszik földönfutóvá a fél országot „devizahitel” szerződésének aláírására hivatkozva.

És a 21. sz.-i Magyarországon élő ember némán hallgat. És végignézi, ahogy Magyarországot megsemmisítik.

Hogy lett ekkora mértékű a közöny?

Vajon milyen leírás lesz 150 év múlva a történelemkönyvekben Magyarországról és a megsemmisítés folyamatát végignéző emberekről?

Forrás: mindenegyben.com