Figyelem!! Véletlenül se álljon meg Ennek az autónak! Nagyon Veszélyes! Én megálltam jóhiszeműen! Ne kövesd el a hibám, mert akár az életeddel is fizethetsz…Kérlek Titeket Osszátok! Erről mindenkinek tudnia kell!

Hirdetés

Egyik olvasónk kérte a segítségünket, hogy osszuk meg történetét veletek, hogy véletlenül se kelljen senkinek se átélnie azt amit neki kellett.Debrecen fele igyekeztem szerda délután, amikor megláttam ezt az autót az út szélén vesztegelni. A vészvillogója bekapcsolva volt. Gondoltam valami műszaki problémája lehet, segíteni szerettem volna, ezért úgy döntöttem megállok és megkérdezem tudok e valamiben segíteni. Hatalmas hiba volt! Megálltam az autó mögött, ekkor két roma férfi bukkant, elő a kocsiból. Aztán megtudtam: A két férfit akik román rendszámú kisteherautóval, de tökéletesen beszélt magyar nyelvvel, az ország pontján is látták már felbukkanni.

HirdetésAzzal a trükkel próbálkoznak, hogy áll az út szélén és megvárja amíg valaki a segítségére próbál sietni, majd pénzt kér azoktól benzinre, mondván, hogy külföldi és pénzre van szüksége, mert kifogyott az üzemanyaga. Ha magától nem szándékozik segíteni az áldozat, akkor jön a keményebb és határozottabb fellépés. Erőszakoskodni kezdett velem is, amikor közöltem vele, hogy pénzt ugyan nem adok, de szívesen elhúzom őt a legközelebbi benzinkútig! Ekkor elkezdte nyitogatni a kocsim ajtaját, hogy szálljak ki! Hála isten be volt kapcsolva a központi zár így nem sikerült neki. Azonnal beindítottam a kocsimat és elhajtottam. Mások arról számoltak be, hogy egy nagyobb pengéjű kést is láttak nála, valami katonai féle lehet. Én nem láttam most nála szerencsére.