Fogyaszd ezt 5 évenként és búcsút mondhatsz a betegségeknek, akár életed végéig!


A recept amit most bemutatunk rengeteg betegség enyhítésében segít, mivel nagyszerű hatással van a szervezetre. A kezelést csak 5 évenként szabad megismételni! A recept fő összetevője a fokhagyma, ami jót tesz a szervezetnek.

A fokhagyma legfőbb hatásai:Küzd a baktériumok ellen, még a szalmonellát is képes elpusztítani.A herpeszt enyhíti.Kihajtja a májból a méreganyagokat.Csökkenti a rovarcsípések utáni viszketést.Jó hatással van a szervezet védekezőképességére.Stabilizálja a vércukorszintet.Vasat és C-vitamint tartalmaz.Megállítja a hajhullást.Javítja a látást.Mire lesz szükséged:350 g meghámozott fokhagyma200 ml alkohol A zúzott fokhagymát egy befőttesüvegbe tesszük és ráöntjük az alkoholt. Az üveget lezárjuk és hűvös, fénytől védett helyre tesszük 7 napra.

HirdetésMennyit fogyassz belőle:Az étkezések előtt, naponta háromszor fogyassz belőle egy teásksanálnyit. A kúra addig tart, amíg a készítmény el nem fogy. Mivel a tinktúra alkoholt tartalmaz, ne fogyaszd, ha autót vezetsz!

A készítmény számtalan betegség esetén segíthet, többek között:aranyér, gyomorhurut, orrmelléküreg gyulladás, reuma, érelmeszesedés, magas vérnyomás, tüdőbetegségek

Forrás: ketkes.com