Fordul a sorsod, lebben a fátyol: segítséget kapsz az égi világból!

Hirdetés

Kívánj bármit, így telesül!
Ha kapcsolatot tudsz teremteni az Univerzummal, kívánságod teljesül.

Mielőtt most bárki vad tiltakozásba kezdene, hogy ez neki úgysem sikerülne, eláruljuk, hogy mindez cseppet sem ördöngösség. A titok nyitja, hogy egyszerűen, előre nem „parázva” kell elmondanod, kigondolnod a kívánságodat, és utána ne is foglalkozz többet vele. Így működik ugyanis a legjobban.Ha csak egyszerűen jobban szeretnél élni, vedd kezedbe az irányítást! Ha a párkapcsolatoddal kapcsolatban szeretnél javulást, vagy egy kedves férfira vágysz, öltözz fel csinosan, sminkelj, de ami még a külsőségeknél is fontosabb, légy kedves, barátságos, mosolyogj, legyél nyitott a kedvesed vagy az új ismeretségek felé.

Ha a karrieredben szeretnél előbbre jutni, tegyél lépéseket a siker felé vezető úton. Először is hidd el magadról, hogy nagyon jó vagy a szakmádban, ettől bátrabb és magabiztosabb leszel, és olyan lépéseket is meg mersz lépni, amiről korábban csak álmodoztál vagy álmodni sem mertél. Végül, de nem utolsósorban rendelj az égiektől segítséget…

HirdetésÍgy csináld!

Kívánni többféleképpen is lehet: leírhatod egy papírra, de akár ki is mondhatod hangosan – a lényeg, hogy egyedül legyél, és ne zavarjon ebben senki. Bármelyik módszert is választod, „küldd el” a kívánságodat az Univerzumba, és kész. Utána ne foglakozz vele, ne gondolkozz azon, hogy valóban hallották-e („elég hangosan mondtam?”), vagy olvasták-e („lehet, hogy közelebb kellett volna tennem a cédulát az ablakoz?”), mert a Világegyetem nem úgy működik, mint a földi csomagküldő szolgálatok, ahova többször is oda lehet (vagy kell) telefonálnod, hogy elfogadták-e a „rendelésedet”.

A kívánság megrendelése a hited révén valósul meg: pont azért, bízol és nem kételkedsz, és a vágyadat miután leírtad vagy kimondtad, elengeded. Ha így teszel, meglátod, működni fog!

Ha van autód, gyakorolhatsz például a parkolóhely szerzéssel. Ha tudod, hogy olyan helyre kell menned, ahol általában nem tudsz parkolni, olyan sok az autó, akkor indulás előtt rendelj magadnak egy szabad parkolót. Egyszer. Előfordulhat közben, hogy valaki felhív, és másfelé mész, vagy megfog a piros lámpa, de a lényeg, hogy mire odaérsz, „szerencséd lesz”, és kiáll egy autó a parkolóból, és felszabadul a helye.

HirdetésEzután van még egy fontos dolgod: be kell ismerned, hogy működött a dolog, sikerült a „rendelésed”, azaz teljesült a kívánságod. Tehát már hiszel benne, és a következő előtt talán már egyáltalán nem félsz attól, hogy nem sikerül.
Még egy kis segítség

Cselekedj szeretettel! Ha szeretetet adsz, szeretetet kapsz, anélkül, hogy kérned kellene. Ezért ma különösen legyél kedves, mosolygós és jószívű a környezetedben élőkkel. Gondolj gyakran a mondásra, miszerint a szeretet az egyetlen, amit ha megosztasz, megsokszorozódva tér vissza hozzád!
Hét év gazdagság vár, ha kedvelés és a “sok szerencsét” beírása után gördítesz lejjebb!