Friss Hír! Újabb fantasztikus ajándékot kapnak a nyugdíjasok – Azoknak jár, akik már betöltötték a 60. évüket és a nyugdíjuk nem éri el a 147 ezer forintot!

Hirdetés

Azok a nyugdíjasok, akik betöltötték a 60. életévüket és a nyugdíjuk kevesebb mint 147 ezer forint, most nagyon jó hírt kaptak! Ők jogosultak a MÜNA által meghirdetett pályázatra jelentkezni, amit az egészség megőrzéséhez szükséges aktív kikapcsolódás elősegítése érdekében hoztak létre. Ennek keretében az alapítvány az idősek üdülésének döntő többségét átvállalják. Országosan több mint 30 üdülőhelyre lehet majd foglalni, a pályázat elnyerése után! Aki elnyeri ezt a támogatást, mindössze 5 000 forint hozzájárulás ellenében, 5 nap/4 éjszaka, vagy 4 nap/3 éjszaka időtartamban használhatja ki pihenésre az üdülőhelyek nyújtotta pihenést az utószezonban, az alábbi időszakokban: – 2018. szeptember 1. és 2018. december 20. között megkezdett üdülésre.

HirdetésA pályázó a benyújtást követően, az alapítványtól e-mailben kap az eredményéről tájékoztatást. Az általános pályázati feltételekért és regisztrációért IDE KATTINTVA tehető meg!! Ha számodra is hasznos információkat tartalmazott a cikk, kérlek oszd meg ismerőseiddel! Az alábbi gombok segítségével oszthatod meg a cikket, ha fontosnak találod a mondanivalóját!