FRISS! Megkönnyeztünk azon, amit a beteg Kulka János üzent, miután megtudta, hogy gyűjtést szerveznek számára! Szívszorító sorok: – Egy megosztással és sok-sok szívecskével támogassuk a művész urat!

Hirdetés


Mint ahogy tegnap beszámoltunk róla, Kulka János felépülése ugyan szépen halad, ám a sztrókja után nem tud olyan maximális teljesítményt nyújtani, mint amit elvár magától. Ezért inkább nem is hosszabbította meg szerződését a Katona József Színházban.

A hír hallatán barátai és kollégái fogták magukat és egy emberként aggódva érte gyűjtésbe kezdtek számára, hiába is akarták titkolni, a mai interneten alapuló világban olyan gyorsan terjednek a hírek, hogy azt a művész úr is megtudta.

Nem is bírta magába tartani véleményét, sorait változtatás nélkül közöljük. Mi megkönnyeztünk azon, amit a művészúr üzent:

Hirdetés“Kedves barátaim, kollégáim és mindenki, aki volt oly nagylelkű és gondolt rám, mikor ezen kezdeményezést “kitervelte”. Először azt hittem, hogy megakarnak viccelni, de miután a hír igaznak bizonyult, felkerestem színész barátomat, ekkor már ő sem bírta magában tartani. Szavakkal leírhatatlan az, amit érzek. Talán mikor az ember ledolgozik több évtizedet egy színháznál és szórakoztatja azokat, akik örömmel nézik őt, majd visszavonul, magában egy ilyen gesztusra vágyik.. Jómagam soha nem kérhettem és kaphattam volna szebbet önöktől, tőletek kedves barátaim és kedves mindenki! Remélem és szívből bízok benne, hogy az élet úgy hozza, hogy felépülök és továbbra is képességeim legjavával tudom szórakoztatni, szolgálni önöket! Önöket, akik a családomon kívül a mindent jelentik számomra”. Alázattal és köszönettel, Kulka János

Forrás: mindenegyben.com