FRISS! NINCS EMBER A FÖLDÖN, AKIT NE HATNA MEG CARAMEL MA REGGEL TETT FOGADALMA! ❤ CSUPA SZÍV SOROK! ERRE NEHÉZ BÁRMIT IS MONDANI:

Hirdetés

Eddig is is imádta az egész ország Caramelt, hisz szerény családszerető, JÓ EMBER,írja az hirozon.info

Nincs ember, aki ne szurkolna Szofinak,hogy meggyógyuljon.Most azonban a legmeghatóbb sorokat tette közzé a zenész, amit valaha olvashattunk tőle:

“Őszinte leszek,minden este és reggel imádkozom drága kislányunk Szofi életéért!Nincs nagyobb adomány,mint gyermeket nevelni.Imádjuk a kislányunkat és valóban igaz,amit Szinetár Dóri üzent Szofinak:”A szeretet gyógyít!”E mellett azonban,Istenként bízunk orvosaiban.

HirdetésMa reggel az első gondolatom az volt,amikor felébredtem,hogy tennem kell valamit életem végéig,hisz rengeteg szülő éli át azt,amit mi Szofi édesanyjával és bizony az ők gyermekeik nekik épp olyan KINCSEK,mint nekünk kislányunk.Itt fogadom meg ország-világ előtt,amíg csak élek és mozdulni tudok támogatni fogom a leukémiás gyermekeket.

2 hét múlva jótékonysági koncert sorozatot indítok és minden forintot a gyermekeket gyógyító kórházaknak adományozok.Célom nem mást,mint segíteni az orvosok harcát a beteg gyermekekért!A JÓ Istent kérem segítsen Szofin és a hozzá hasonló beteg ártatlanságokon!”

Szépen kérünk téged is! Segíts akár egyetlen megosztással, hogy minél több emberhez eljussanak Caramel csupa szív gondolatai! Köszönjük!