FRISS! ZOKOGVA KÖNYÖRÖG KISFIA KEGYELMÉÉRT FARKAS FERENC ÉDESANYJA! EGY OLYAN EMBERÉRT, AKI KÜLÖNÖS KEGYETLENSÉGGEL VETETT VÉGET A 8 ÉVES ADRIENN ÉLETÉNEK. SZÍVSZORÍTÓ AMIT ÜZENT NEKÜNK:

Hirdetés

Mint ahogy arról többször is beszámoltunk súlyos tragédia rázta meg sólya települését és az országot, mikor is kiderült, hogy mi történt a 8 éves kis Adriennel. A legfrissebb rendőrségi információk szerint most már biztos, hogy a 16 éves Farkas Ferenc volt az, aki hidegvérrel és brutálisan végzett az ártatlan kislánnyal.

Ugyanez a fiú, Ferenc volt az, aki az előzetes letartóztatásból különösen kegyetlen és hideg üzenetet küldött a kislány szüleinek és az országnak. Sokan nem is gondolják, de még ennek a szörnyű embernek is van édesanyja, aki szintén megroppant fia tettétől és most könyörögve üzent a hivatalos szerveknek, a rendőrségnek és az egész országnak. Levelét a Bors alapján, változatlanul közöljük:

Hirdetés“Mérhetetlenül hatalmas fájdalom van bennem, sokszor még mindig azthiszem, hogy csak álmodom..Mindig is voltak bajok Ferikével, de ilyet soha nem mertem volna még gondolni sem…! A szívem megszakad és meghalt bennem egy darab, mikor a rendőrség közölte mit csinált.. Tisztában vagyok azzal amit tett, az nem maradhat szó nélkül és büntetlen. De! én mégis csak a vér szerinti édesanyja vagyok és mint édesanya muszáj kiállnom a fiam mellett, aki valószínűsíthetőleg ismét nem volt magánál, amikor megtette azt a szörnyűséget amit tett..

Anyaként, emberként könyörgöm és kérem a hivatalos szerveket, hogy a fiam mentális állapotára tekintettel, a legenyhébb büntetést adják neki, ami csak lehetséges.. Sokan fognak emiatt támadni engem tudom.. de kérem mindenki nézzen magába és erre gondoljon: Minden anya kiáll a fiáért, gyermekeiért.. akármit is tesz és tett ő mindig is a kisfiam marad.. és én tudom, hogy ezt tenné MINDEN édesanya, édesapa ha hasonló helyzetbe kerülne..” – nyilatkozta Farkas Ferike édesanyja.

HirdetésSzívszorító és egyben a dühtől, gyásztól is kellemetlen helyzet ez.. Mi nem szeretnénk állást foglalni.Nektek mi a meglátásotok, ha kegyelmet nem is, de enyhébb büntetést megérdemel az, aki ilyet tesz?

Kérjük Oszd meg, jusson el másokhoz is egy szintén sokkos állapotban lévő édesanya üzenete az ország számára..! Ennyit talán tényleg megérdemel az anyuka, hogy legalább ezt az oldalát is lássa ennek a szörnyű tragédiának mindenki..!

Forrás: anephangja.com