Friss!Hatalmas fordulat az időjárásban, amire senki nem számított: ilyen lesz a jövő hét >>>>

Hirdetés

Csütörtökön délelőtt a sok napsütés hatására gyorsan melegszik a levegő, csapadék nem lesz. Délután keleten, északkeleten fátyol- és gomolyfelhők jelennek meg az égen, emellett országszerte sok napsütésre van kilátás. Csapadék nem várható. Az északi. északkeleti szél időnként megélénkül, a Tiszántúlon egy-egy erős lökés is lehet. A csúcshőmérséklet eléri a 19, 25 fokot.

Pénteken délelőtt a sok napsütést időnként fátyolfelhőzet szűri, csapadék nem lesz. Délután folytatódik az alapvetően napos idő, az időnként megnövekvő fátyol- és gomolyfelhőzet mellett csapadék nem várható. Megerősödik az északkeleti szél. 18, 23 fokra melegszik a levegő.

HirdetésSzombaton nagyon kellemes idő várható, a sok napsütés mellett csak kevés felhő jelenik meg az égen. Csapadék nem lesz. A délnyugati szél mérsékelt lesz. 20, 25 fokra számíthatunk.

Vasárnap a sok napsütést csak kevés gomolyfelhő zavarhatja, csapadék nem várható. Mérsékelt lesz az északnyugati szél. A hőmérséklet csúcsértéke 21, 26 fok között alakul.

Hétfőn a változó mennyiségű fátyol- és gomolyfelhőzet mellett több órára kisüt a nap. Csapadék nem alakul ki. Változó irányú szél lesz. A legmagasabb nappali hőmérséklet 20, 25 fok között alakul.

Kedden északnyugat felől erősen megnövekszik a felhőzet, elszórtan számíthatunk záporokra. Erős lesz az északnyugati szél. 17, 22 fok között tetőzik a hőmérséklet.

Szerdán nyugat felől csökken a felhőzet, délután a változékony időben helyi záporok kialakulása valószínű. A nyugati szél erős lesz. Kora délután 20, 25 fok várható.
Forrás: idojaras.hu


fotó: köpönyeg.hu

Jövő héttől felhők borítják be az eget, és valószínűleg minden napra kijut a záporokból és zivatarokból! Viszont lehűlés nem lesz.