Ha csak 1 dolgot olvasnál még el lefekvés előtt ez legyen az!!! Egy rákbolt kigyógyult magyar fiú szívszorítóan őszinte vallomása Szegedről! Vírusszerűen terjed az interneten!

Hirdetés

Strifler Marcell tette közzé az egyik csoportban a következő bejegyzést:

Tavalyi bejegyzés, de örökké aktuális marad!Május 13.-án fejeztem be a kemoterápiát Szegeden, egy leukémia és csontvelő rák ellen küzdöttem, sikeresen végig vittem, mostmár jól vagyok, csak nehéz a talpra állás főleg sport terén (kézilabda) nehéz lessz vissza jutni a Pick Szeged csapatához úgy mint régen, motivált is vagyok de van ami hátráltat.

8 hónap zártság alatt, eléggé megváltoztam, mint stílus, mint fizikai erőnlét terèn. Ami bánt, nem érzem magam a réginek, aki voltam, ami nem érdekel, mert újjá születtem, csak még gyenge vagyok, a család és a barátok, a barátnőm motivál az egész élethez, és hogy ki bírjam.

Sokat tanultam az életről, és a lehetőséggel is élni szeretnék hogy kaptam még egy lehetőséget azért hogy éljek, és ki is fogom használni, ezt csak azért mondom el, és posztolom ki, hogy soha ne adjátok fel, nem szabad, küzdeni kell végsőkig, és kitartani, és élni örülni annak is hogy egészséged megvan hogy nem vagy fizikálisan vagy mentálisan sérült.

HirdetésAzok az emberek tegyék meg azt hogy élik és élvezik az életüket még ha keserű is, akkor is: “Senki nem tud olyan nagyot ütni, mint az élet, de nem az számít mekkorát ütsz,hanem hogy mennyi ütést állsz ki, mikor talpon kell maradni!” by Rocky Balboa!

Köszönöm annak aki elolvasta!

Strifler Marcell

Forrás: penztar.info