HA ROSSZ A HALLÁSOD, NINCS MÁS DOLGOD, MINT EZ, ÉS KÉT NAP MÚLVA VISSZATÉR A NORMÁL HALLÁSOD

Hirdetés


Ha hallási problémáid vannak, annak nagyon sok oka lehet, fülgyulladástól kezdve, a sérülésig. Mindenesetre a legfélelmetesebb nem az, hogy figyelned kell a hangokra, hanem az, hogy nem tudod, hogy valaha visszanyered-e újra. Minden gyulladás egy kis maradandó kárt okoz a hallásban, és idővel ez végleges halláskárosodáshoz vezet.

Van azonban néhány olyan természetesen megoldás, amely bizonyítottan hatásos a hallás javításában.

Fahéj és méz keveréke

Keverj össze őrölt fahéjat tiszta mézzel egyenlő arányban, ezzel kend be a füled naponta kétszer, reggel és este belülről.

HirdetésZöld tea és vörösbor cseppentés

Mind tudjuk, hogy egy pohár vörösbor jó hatással van a szervezetünkre, mind a hangulatunkra, mind a szívünk egészségére. Az antioxidáns, amely a borban található segít a fülben lévő csillámok regenerálásában is, valamint védi a külső fertőzésektől. És, mint a bor a zöld tea is hasonló hatással van a fülre. Keverj össze egyenlő arányban zöld teát és vörösbort, csöppents a füledbe minden reggel és este két-két csöppet.

Fokhagyma csöppek

A fokhagyma híres arról, hogy gyógyító hatása van. Sokféle betegségre jó, és még a hallást is javítja. Nincs más dolgod, mint 5 fokhagyma gerezdet 30ml extraszűz olivaolajban süss, alacsony hőfokon, kb. 10 percig. Amikor aranyszínű nyomd szét a gerezdeket, csöpögtesd le távolítsd el a fokhagyma maradékot az olajból. Minden nap csöppents 3-4 cseppet mindkét füledbe ebből az olajból, majd tegyél vattát a fülbe. Nagyon gyorsan érzékelhető a javulás.

Forrás: aztbeszelik.com