Hajnalban csörög a telefonom..egy ” rendőr ” közli velem, hogy a lányom súlyos balesetet szenvedett,és töltsem fel gyorsan az egyenlegét, ha beszélni akarok vele, mielőtt elhuny

Hirdetés

Figyelem! Mocskos, undorító módon próbálják átverni az embereket.Zsuzsanna még most is alig hiszi el ami vele történt:”Ma reggel 6 óra pár perckor csörgött otthon a vezetékes telefon. (Már ez ijesztő volt, mert még a család sem szokott ilyen lehetetlen időpontban telefonálni.)

Németh Zsolt néven bemutatkozott valaki, a rendőrkapitányságról. Azt mondta, hogy súlyos autóbaleset történt Dunaújváros és Mezőfalva között Nagyvenyimnél. Az autóban súlyosan megsérült egy fiatal nő és egy férfi. Lehet-e valamelyik a gyerekem? – kérdezte.Na, amit ezekben a másodpercekben éreztem… Nem kívánom senkinek.Kérdeztem a nevüket, hogy kik ültek az autóban, de állítólag minden irat elégett. A táskában ezt a számot találták.– A fiam alszik a szobájában. A lányom nem mondta tegnap, hogy mennének Venyimre.Ekkor közölte a vonal másik végén lévő valaki, hogy a fiatal hölgynek leszakadt az egyik karja, és összetört a medencéje. Most várják a mentőhelikoptert. Egyfolytában az anyukájával akar beszélni.– Akkor hadd beszéljek vele! – ordítottam.– Felhívom a mobilján, jó?Erre ő közölte, hogy a lányom mobilja elégett, viszont van a kollégáknál egy szolgálati telefon, amit ha feltöltök, akkor tudok beszélni a lányommal.– Én olyat nem tudok csinálni! Mondja meg, hova menjek, hogy láthassam Őt! – sikítozva, őrjöngve, könnyeimet nyelve agonizáltam.Halál nyugodtan mondta nekem, hogy írjam fel a telefonszámot és akkor egy benzinkúton is feltölthetem.Aztán nem tudom mi történt velem, de megkérdeztem, hogy a lányomnál milyen táska van? Hm? Közben bekapcsoltam a mobilomat, és hívtam a lánykámat.– Szia Anyuci! – szólt bele a telefonba.– Uram, itt van a lányom, hallja?!! – ordítottam.

HirdetésErre letette.Teljesen ledermedtem, potyogtak a könnyeim. A Lillus is megijedt, hogy miért sírok ennyire. Danikám meg szorított magához.Azóta eltelt pár óra, kicsit megnyugodtam, lehiggadtam. Tiszta fejjel visszapörgetve a beszélgetést, már sokkal hamarabb gyanússá kellett volna váljon ez az egész.Ezek a gátlástalan szemétládák viszont épp ezt használják ki! Sokkolnak valami hírrel, aztán az áldozatuk válaszai, reakciói után alakítják az eseményeket.Hála Isten semmiféle baleset nem történt Dunaújváros és Mezőfalva között.Könyörgöm!!!! Egy telefonfeltöltésért erre képesek emberek?! Hogy valakit korán reggel az őrület határára kergessenek?!”