Ide s tova 30 évvel ezelőtt a kakaó 1,60 volt, a kifli 50 fillér volt a teavaj pedig 16 forint volt. Hm… el sem hittük volna, hogy mára hova jutnak az árak, hogy ennyi hajléktalan ember lesz. Sajnos a fizetések nem nőttek arányosan az élelmiszer árakhoz képest. Ma ahányszor elmegyünk vásárolni

Hirdetés

Ide s tova 30 évvel ezelőtt a kakaó 1,60 volt, a kifli 50 fillér volt a teavaj pedig 16 forint volt. Hm… el sem hittük volna, hogy mára hova jutnak az árak, hogy ennyi hajléktalan ember lesz. Sajnos a fizetések nem nőttek arányosan az élelmiszer árakhoz képest. Ma ahányszor elmegyünk vásárolni szinte minden horror áron kapható meg. Valahogy ennek a kakaónak más íze volt. Mondanám nekem gyermekkorom íze, de ha megkérdezem a szüleimet ők is jobban szerették.

HirdetésA vaj az vaj volt nem margarin. Mi sosem tettük be a hűtőbe, hogy könnyen kenhető legyen, de nem is romlott meg különösen finom volt a ropogós kiflin, ami közel sem ilyen laza állagú volt, mert hát nem sajnálták belőle a lisztet. Ha ettél egy kiflit az egy kifli volt és nem fél. Manapság nem tudni mihez mit használnak fel. De legalább emlékezhetünk ezekre a szép időkre mosollyal a szívünkben. Nyomj egy lájkot, ha Te is szeretted ezeket reggelizni!

Forrás: mindenegybenblog.hu