ÍGY FOG ÁRAMLANI HOZZÁD A PÉNZ ÉS A BOLDOGSÁG,CSUPÁN ENNYIT KELL TENNED! EGYETLEN PERCET SE KÉSLEKEDJ!

Hirdetés

Élhetünk tétlenül [passzívan] várakozva dolgokra, hogy megtörténjenek, vagy megjavuljanak, vagy aktívan használhatjuk megjelenítési [manifesztálási] képességeinket, hogy megalkossuk azt a valóságot, melyet a következő pillanatban akarunk, nem számít, milyennek tűnnek ebben a történések.

HirdetésÉletünk lehet az aktív gazdagság egyike, ahol minden nap a megerőltetést nem igénylő csodák elfogadásának állandó állapotában vagyunk, vagy lehet életünk a passzív gazdagságban, ahol úgy tűnik, hogy megkapjuk, amit akarunk, sok nehézség után, a legutolsó pillanatban, sokat kapva abból, amit nem akarunk, vagy egyáltalán nem kapunk semmit sem. Miénk az aktív, vagy passzív gazdagság megválasztása, és választásaink eredményeit valóságunkban tükrözik vissza. A bőség, gazdagság szava azonnal pénzt idéz fel elménkben, valamint mindent, amit akarunk (még azokat a dolgokat is, melyekről azt hisszük, lehetetlen). Ha bőségben lennénk, nem lenne sok pénzünk, és az összes jelenlegi hiányunkat nem váltanánk fel olyan dolgokra, melyek örömöt okoznak nekünk?

HirdetésA gazdagság minden dologban létezik, beleértve azt, amit akarunk, és amit nem akarunk. Nem ítélhetjük meg a gazdagságot, mert ez egy egyetemes alapelv. Ha nincs pénzünk, akkor a gazdagság hiányával bírunk. Ha boldogtalanok vagyunk, akkor a szomorúság bőségével bírunk. Életünk tükrözi a gazdagságot, melyet mi teremtettünk minden pillanatban, és mindenben bírunk gazdagsággal, beleértve a gondokat és a káoszt is. Ha ez a valóságunk állapota, akkor azon a hiten keresztül jelenítünk meg [manifesztálunk], mely ezeket a dolgokat megteremti. Az egyetemes törvény nem ítélkezik a tudatos és nem tudatos teremtés között, egyszerűen reagál energiánkra és szándékunkra. Ne várj tovább,oszd meg ezt ismerőseiddel is!