IMÁDOM! SOHA TÖBBÉ rejtett szám, privát szám! Ha ezt beállítod a telefonodon, akkor azonnal kiírja ki keres, akkor is ha rejtett, privát számról hív!Kipróbáltuk, működik!

Hirdetés

Privát számról, rejtett számról hívnak? KI VAN A VONAL VÉGÉN? TUDD MEG ANÉLKÜL, HOGY FELVENNÉD! AKKOR IS MEGTUDD KI KERES HA REJTETT SZÁMRÓL HÍR! MUTATJUK HOGYAN >>>

Kíváncsi vagy, ki van a vonal másik végén? Tudd meg anélkül, hogy felvennéd!Téged is sokszor hívnak ismeretlen számról?Netán zaklatnak ?Íme egy fantasztikus alkalmazás”Truecaller “,amit már 200millió felhasználó alkalmaz ,nem véletlenül. Már a hívás pillanatában beazonosítja a nem titkosított telefonszámokat, és kiírja a képernyőre, hogy ki keres, akkor is, ha a hívó nem szerepel a Telefonkönyvedben!

HirdetésAz alkalmazás nemcsak meghatározza a szóban forgó szám tulajdonosát (legyen az cég vagy magánszemély), hanem lehetővé teszi, hogy értékeljük is a partnert, így a nem kívánt hívásokat spamként jelölhetjük meg.

Ha egy adott telefonszámot elegen jelentenek, akkor az a későbbiekben már a többi felhasználó számára is úgy jelenik meg, így rövid úton kizárhatjuk az életünkből a marketingeseket,írja az android.hu

Ha androidos telefonod : ide kattintva töltheted le az applikációt,

Ha iOS rendszer esetén pedig erre a linkre látogass el!

OSZD meg légyszíves, sokakat érdekelhet az információ! Köszönjük szépen ha segítesz!