Kannabisz olaj: ezért nyomja el a gyógyszeripar, és nem beszélnek róla!

Hirdetés

Ez lenne a marihuána nagy titka? Tényleg csodaszer, melyet eltitkol a gyógyszermaffia, hogy maximalizálja a profitját, és gyógyszerfüggőségben tartsa a betegeket?

Napjainkban úgy tűnik, kezd széttörni az a gát, mely visszatartja a világ legnagyobb csodáit. Azokat a csodákat, melyek természetes anyagokként találhatóak mega természetben, és képesek lehetnek a legkülönfélébb, ma még gyógyíthatatlan betegségek ellen nagyon jó hatásfokkal fellépni.

Többféle ilyen természet adta ajándék van, mint például a sámánok itala, az ayahuaska főzet, vagy az egyik legvitatottabb növény, a kannabisz.

Ma újra van remény arra, hogy széles körben alkalmazható legyen az orvoslásban, sőt, Amerikában ennek már komoly prominens folyamatai zajlanak. De nem volt ez mindig így, ugyanis a különféle érdekeltségeknek nem állt módjukban az, hogy a kannabisz elterjedt legyen.

HirdetésÉs ez nem véletlen, ugyanis piszkok játszmák folynak a háttérben mindazért, hogy az emberek ne tudjanak arról, hogy léteznek a betegségekre természetes alternatívák.

A marihuána használatával kapcsolatos legkorábbi feljegyzések az időszámítás előtti 3. évezredre tehetők.

Az 1800-as évek közepétől az 1940-es évek közepéig Amerikában és Európában is gyógyszerként és gyógynövényként tartották számon. Mivel a 20. század elején kezdődő és az 1970-es évekig tartó folyamat során a világ számos országában jogilag korlátozták a marihuána birtoklását.

Mindezt annak ellenére tették, hogy az orvosok már akkor komoly eredményeket tudtak felsorakoztatni a növény mellett.

Hatóanyagainak állatkísérletekben megfigyelt, rákellenes hatását Munson és munkatársai már 1974-ben felfedezték, de klinikai tesztekre a 90-es évekig kellett várni.

Sokak szerint nem véletlen, hogy a kannabisz kutatása megfagyott az időben, és néhány évtizeden át semmit nem haladt előre, mivel a gyógyszeripar, mely szintén a 70-es években kezdte magát igazán csúcsra járatni, feltett céllal tiporta el.

A gyógyszeripar ugyanis minden ellen fellépett, ami természetes alternatívát jelenthetett az emberek és betegek számára.

Már 1924-ben megkezdte az egyik legnagyobb orvosi ámokfutását Morris Fishbein, az AMA – Amerikai Orvosi Társaság – élére kinevezett szakember, aki nyíltan ellene volt ezeknek a természetes szereknek, mivel nem hoztak profitot, és veszélyeztették a piacot.

HirdetésA természetes összetevőkkel egy óriási baj volt ugyanis: nem lehetett szabadalom alá helyezni. vagyis képletesen szólva nem nagyon lehetett levédetni és pénzt csinálni belőle.

Sokak szerint maga a penicillin lehetett az egyik fő mozgatórugója az AMA ámokfutásának.

A penicillin első kísérleti felhasználására az oxford-i Radcliffe kórházban került sor. Emberi beteget a világon először 1942. március 14-én John Bumstead és Orvan Hess kezelt sikeresen penicillinnel.

Tudták, hogy ezzel őrületes pénzeket kaszálhatnak, de csak akkor, ha minden természetes alternatívát ellehetetlenítenek, eltakarítanak az útból. Ezek ugyanis veszélyeztették a profit realizálását, ráadásul a penicillinbe addigra rengeteg pénzt öltek Ezerrel pörgött a marketing, a reklámok és a kampány, no meg egy széleskörű lobbi a gyógyszer mellett.

Sokak rávilágítanak arra, hogy a több évtizede elindított folyamat napjainkban is tart, és a gyógyszeripar azon van, hogy a függőséget okozó gyógyszereiket tukmálja az emberekre, és közben a betegeknek eszükbe se jusson más alternatívák után kutatni.

A kannabisz újabban előtérbe kerülhetett ismét, és rendkívüli eredményeket értek el vele az orvostudomány berkeiben.

A döbbenetes eredményeket azonban már többé nem lehet a felszín alá fojtani.

Sokan azonban nem azt javasolják, hogy a kannabiszt cigarettaként tekerve szívja el a beteg, mivel ez káros a dohányzás mivolta miatt.

HirdetésA gyógyhatás ugyanis akkor érvényesül, ha a hatóanyagokat nagy koncentrátumban tartalmazó kivonatot fogyasztod, vagyis a kannabisz olajat.

Az orvosok sokáig elutasítóak voltak ezzel szemben, még napjainkban is, pedig a kenderolaj bizonyítottan képes felvenni a harcot a rákkal a legtöbb kutatás szerint.

Egyesek azt állítják konkrét tapasztalatok alapján, hogy a melanomát is 60 nap alatt meggyógyíthatja ha kedvezőek a körülmények…

Mégis, mivel nem lehet pénzt csinálni belőle, mert természetes alapanyag, ezért a doktorok és az egészségügyi ipar inkább a kemoterápia védelmére kel. Igen. Egy olyan kezelést részesítenek előnyben egy természetes alternatívával szemben, amitől kihullik az ember haja, és tönkre mennek a szervei.

Forrás: avilagtitkai.com