Katalin hercegné valóra váltotta Diana álmát

Hirdetés

Katalin és Vilmos mesébe illő életet élnek. Hétfőn megszületett harmadik gyermekük is, aki a második kisfiú a családban. Akik ismerték Diana hercegnőt, tudják, hogy ő is mindig ilyen életre vágyott.

Diana mindig is egy tökéletes életről álmodott: tökéletes szerelem, tökéletes házasság, a két fia mellé pedig szeretett volna még egy kislányt is. Károllyal való házassága azonban korántsem volt tökéletes. Diana sokáig hitt abban, hogy ha születik még egy gyerek a családba, úgy van még van esélyük megmenteni a kapcsolatukat. Erre azonban nem került sor, a hercegnő és Károly végül hosszas huzavona után elváltak,írja a blikk.hu

HirdetésÁm a harmadik gyermek utáni vágyakozása ezután sem hagyott alább, még abba is belement volna, hogy közös gyermeket vállaljon az arab szívsebésszel, dr. Khannal, azt gondolta ugyanis, hogy egy félvér gyerek felnevelése igazán példaértékű lenne. Csakhogy a férfi két év együttélés után szakított a „szívek hercegnőjével”. Néhány hónappal később Diana balesetben életét vesztette, így már csak álom maradt a harmadik gyerek.

Diana egyik régi barátja elárulta, hogy ha a hercegnő még élne, most, hogy megérkezett a harmadik unokája is, repesne a boldogságtól, azt tervezgetné, milyen ruhákba öltözteti az új trónörököst, és alig várná, hogy ő vigyázhasson a csöppségre.

(Daily Mail)