Kiderült! Ennyit fizetett Orbán Ráhel a Szent Imre kórházban a szülőszobáért. Döbbenetesen sok pénzről van szó

Hirdetés

Mint azt megírtuk, Orbán Ráhel életet adott második gyermekének a Szent Imre kórház berkein belül. Egy kisebb balhé volt Ráhel és az egyik szülőszobát “bitorló” nő között, de végül a hatalom győzött, és a vajúdó kismama átballagott egy másik szobába úgy ahogy volt..

Az is kdierült, hogy miért történt ez meg. Ráheléknek előre le volt foglalva a VIP részlegen egy szoba, amelynek ára, kapaszkodjanak meg, napi 300 ezer forint. A kismama pedig véletlenül került be abba a szobába, mivel ő nem birtokolt ekkora töménytelen mennyiségű pénzt.

Kiszámolható, hogy Ráhelék 5 nap alatt, amíg nagyjából bent lesznek, másfél millió forintocskát fizetnek be azért, hogy Ráhel és a kis csöppség egy jól felszerelt 4-5 csillagos szállodának megfelelő felszereltségű szobában pihenik ki a szülés fáradalmait. Persze, na nekem is lenne pénzem én is megfizetném, hogy ilyen szintű szolgáltatást kapjak, de én még hitelből sem tudnék ekkora összeget igényelni.. Nekik ez meg egy természetes dolog, lehet hogy olya, mint amikor mi veszünk 1 zsemlét.

HirdetésMint arról beszámoltunk Ráhel legutóbb egy 12 milliós karórával jelent meg, egy új BMW X5-el a popsija alatt, és 300 ezer forintos ruhával.. És ez csak egy piknik volt 🙂

Ha szerinted is nagyon bosszantó, hogy egyeseknek mennyire jól megy, míg másoknak az is gondot okoz, hogy a boltban a 200 vagy a 250 forintos margarint vegyék-e meg, hogy jusson mindenre, akkor oszd meg ezt!

Forrás: mindenegyben.com