Kitálalt a volt nyíregyházi pilóta! “Évek óta súlyosan mérgezik a magyar lakosságot, akik pedig túl sokat kérdeznek, azokat ellehetetlenítik, megfenyegetik!” Én NEM hallgatok tovább: – Adjátok tovább döbbenetes szavait!

Hirdetés

Akik a nyilvánosság elé állnak, vagy túl sokat kérdeznek, azokat ellehetetlenítik, megfenyegetik! – állítja.

A lakosság mérgezéséről, és a szánt szándékkal való eltusolásról szóló bizarr összeesküvés eléméletek nem is elméletek, hanem maga a valóság. Legalábbis ezt mondja egy nemrég napvilágra került információ.

Ezek alapján azt állítja egy magyar forrás, természetesen a neve elhallgatását kérve a biztonsága érdekében, hogy országunk polgárait folyamatosan butítják és mérgezik, különféle vegyi, kémiai kemikáliákkal

A következő képet Nyíregyháza és Debrecen térségében fotózták. Ezek a csíkok nem a normál repülőgép forgalomból tevődnek össze. A Flightradar24-en mindig meg lehet tekinteni, hogy hol milyen repülőgép repül a világban, vagy éppen a fejünk felett.

HirdetésCHEMTRAIL-csík terítette be Magyarországot!

Érdekes, hogy ezek a gépek mindig akkor jelennek meg, amikor a családok az idejüket a szabadban töltik. Nyíregyházán este minimum 12 ismeretlen repülő terítette be CHEMTRAILS vegyi anyagokkal a kék eget. Ezeket lehet látni a fenti képen. Érdekesség az volt, hogy ezek nem a kondenzcsíkok voltak. Ennyi repülőgépet soha nem lehet látni Debrecen és Nyíregyháza térségében. A naplemente alig látszódott a permetezés után. Szegeden és Békéscsabán és Pécsett is beszámoltak sokan hasonló tevékenységről.
A világ összes repülőgépe egyszerre megtekinthető és minden adatot megtudhatsz a repülőkről, az útirányról és még a földet is megtekintheted a pilótafülkéből. Itt a weboldal: Flightradar24

Magyarországon nem beszél a média a CHEMTRAIL kivizsgálásáról, a CHEMTRAIL elleni tüntetésekről. Pedig hatalmas kárt okoznak ezek a repülőgépek. Egyesek szerint Csernobil ehhez képest játék volt. A megdöbbentő, hogy a legmérgezőbb nehézfémekkel támadják az emberi szervezetet. Mik ezek? Alumínium, cink, stroncium, bárium. Flightradar 24 nem is látja őket a legtöbbször. Ezek a repülőgépek kifejezetten a permet terítésére szolgálnak, lásd a képeket. Azt állítják a szakértői a témának, hogy a népesség csökkentés a célja a permetezéseknek. A méreganyagok 7-10 napig a légkörben keringenek. Rákot okoz a leggyengébb immunrendszerek esetében már 4-6 hónap alatt! A nehézfém raktározódik a szervezetben, amik sehogy sem kerülnek ürítésre. A veséken és a bélrendszeren át nem távoznak belőlünk, nyirokrendszerünk pedig nem győzi, így érthető, hogy elraktározódnak.

HirdetésA fémek lerakódnak szerveinkben, a gerincben, valamint az agyban. A nehézfémek a szervezetbe jutáskor szinte azonnal reakcióba kerülnek és vegyületeket hoznak létre. Nem kizárólag a belégzéssel jut be a legtöbb nehézfém, hanem az étellel (zöldségek, gyümölcsök, stb…) Az idegrendszerre is mérgező hatása van az alumíniumnak, mert megváltoztatja a vér-agy gát működést.

Ezek a csövek a repülőgép alaptartozékai lehetnek?
Mikor és mitől keletkezik a normál kondenzcsík a repülésnél?

A hagyományos kondenzcsík (contrail) akkor keletkezik, amikor a magasan haladó sugárhajtású repülőgép okozta nyomástól kicsapódik a levegőből a vízgőz, ez általában 8 ezer méter felett történik, ekkor apró jégkristályok keletkeznek.
Az ilyen csík általában néhány perc után magától eloszlik.
Mi az a chemtrail?

Ez gyakorlatilag magyarra fordítva kémiai csíkot jelent. Újnak számít a szó, mivel pár éve kezdték el használni.
A chemtrail teljesen máshogy viselkedik, mint a kondenzcsík. Közvetlenül a keletkezése után kondenzcsíkra hasonlít, viszont feloszlás helyett lassan szétterjed, és széles felhősávvá alakul.

Ezek a csíkok behálózzák az eget, és órákon keresztül felismerhetőek maradnak. A megfigyelések szerint a jelenség nyomán bármilyen tiszta kék égbolt gyorsan átláthatlan, szürke masszává alakulhat. A beterítést követő napokban az adott területen bizonyosan nem lesz csapadék.
Mikor jegyeztek fel először chemtrail csíkokat?

Hirdetés1998-ban jegyezték fel először az USA-ban. Azóta sok-sok országban fényképeztek le a házaik felett Nagy-Britanniában, Németországban, de Ausztráliában is hasonló csíkokat.

A kormányok ellenkezése miatt a csíkok ismeretlenek Kína és Brazília felett.
A Bodeni tó felett megjelenő csíkokat dokumentáló egyik német felhasználó szerint ráadásul pénteken és a hétvégén szabadnaposak a csíkhúzó gépek.
Megdöbbentő, hogy ezek a “permetező” repülőgépek egészen furcsa útvonal mentén haladnak, például láthatatlan határok mentén visszafordulnak a kijelölt terület beterítésére.
Az amerikai oceanográfiai és légköri felügyelet szerint nincs kémiai anyag a levegőben:

A National Oceanic and Atmospheric Administration, NOAA által kiadott tájékoztató szerint a tartós kondenzcsíkok nem tartalmaznak semmilyen kémiai anyagot, csupán a légköri viszonyok alakulása miatt maradnak fenn viszonylag sokáig.
A NOAA szerint a tengerészek már régóta figyelik a kondenzcsíkok viselkedését, és így következtetnek arra, ha változás várható az időjárási viszonyokban. A klímakutatásokban szintén be kellett vonni a légiközlekedés hatását, az ugyanis befolyásolja a felhőképződést, emlékeztet a NOAA. A klímára gyakorolt hatását a NASA napokban kiadott anyaga is hangsúlyozza.
Azt állítják sokan, hogy a gépekből mikroszkópikus anyagokat szórnak ki.

A világ nagyvárosai felett megörökített csíkok azonban rendkívül furcsák. A kérdéskört tanulmányozó felhasználók szerint kémiai anyagokat sőt biológiai ágenseket szórnak ki ezekből a gépekből, és minden hivatalos megnyilatkozás csak a gyanú elaltatását szolgálja.
Egyesek az állítólagos lehullott apró szálakat vizsgálják mikroszkóp alatt, és növesztett nanostruktúrákról számolnak be. Mások hámsérülésekből kihúzható, sebek gyógyulását akadályozó szálakról, a chemtrail sújtotta napokon asztmatikus tünetekről tudósítanak. Egy repülőgépszerelő beszámolója szerint kis híján kirúgták, amikor egy utasszállító gép szervizelése közben oda nem tartozó tartályok csővezetékét próbálta megfejteni.

Ez már végképpen gyanús: Az amerikai képviselőház a 2001-es Space Preservation Act (világűr megóvási törvény) szövegében a tiltandó eszközök között sorolta fel a chemtrail kifejezést.

Teller Ede néhány éve egy olaszországi konferencián felvetette ezt a kérdést.

Buránszkiné Sallai Márta, az Országos Meteorológiai Szolgálat (OMSZ) egykori főosztályvezetője korábban az Index-nek azt nyilatkozta, hogy hazánkban a rendszerváltás előtt jégeső elhárítás volt Pécs mellett a Tenkes hegyen illetve Baján. Az ezüstjodid rakétákat alkalmazó beavatkozásokat az egykori Állami Biztosító támogatta. Az olimpiai megnyitókon, a volt Szovjetunió fontos felvonulásain alkalmaztak felhőoszlatást, mondta az OMSZ főosztályvezetője.

HirdetésEzek a képek Ön szerint hagyományos repülőgépek alkatrészeit mutatják be?

Az egyik legmegdöbbentőbb dolog, hogy több tucat oldal, mely ezzel a témával foglalkozik, ugyan még létezik a keresőkben vagy más oldalakban linkként, de már maga az egész website törölve van. Önök szerint miért lehet ez?
Ha érdekes volt a cikk és mással is megosztaná ezt, kérem nyomja meg a lájk gombot. Köszönjük…

Érdemes megnézni a Spektrum videóját is, mely bemutatja, hogy igenis létezik a fenti állítás:

A videót időközben törölték… Ha neked megvan, küld be az info.sosefeledd@gmail.com-ra!

Ha hasonló jelenséggel találkozol, szívesen vesszük a képeket is, csatoljuk a cikkhez. Kérünk, hogy várost jelölj meg! Köszönjük!

Forrás: avilagtitkai / index. hu