MA ESTE 2018.05.29-ÉN A 10 MILLIÓSZOROS NAP EREJÉVEL ÉRKEZIK A MINDENT ELSÖPRŐ TELIHOLD! EZT AZ ENERGIÁT HASZNÁLJA KI MOST MINDENKI! OSZD MEG, KEDVELD ÉS VÁGYAID, KÍVÁNSÁGAID MA ÉJJEL BETELJESÜLNEK!

Hirdetés

Ma este 2018.05.29-én a 10 milliószoros nap erejével érkezik a mindent elsöprő Telihold! Ezt az energiát használja ki most mindenki! Oszd meg, kedveld és vágyaid, kívánságaid ma éjjel beteljesülnek!

A Nyilas jegyében érkezik ma este a Telihold, ami egyesül a tízmilliószoros nap erejével! Amikor a Szaturnusz kapcsolatba kerül a Vénusszal, semmi sem lesz olyan könnyed, mint előtte korábban volt. Hozhat komoly változást az érzelmeinkben, a pénzügyeinkben és a kapcsolatainkban. Ha jól kezeljük ezt az időszakot, akkor még erősebbé és stabilabbá válhatunk.

HirdetésA Telihold leginkább a nőkre hat (a Hold a női energiát képviseli, a Nap pedig a férfienergiát), nem véletlen, hogy a menstruációs ciklus is egyezik a Hold Ciklusával. Teliholdkor hatalmas energiák összpontosulnak, ilyenkor az emberek nyugtalanabbnak, feszültebbeknek érzik magukat. Akik az átlagnál is érzékenyebbek, még akár hisztisek is lehetnek. A mostani Telihold segít, hogy közelebb kerülj önmagadhoz, hogy megértsd önmagad, hogy bele tudd képzelni magad mások helyzetébe is, és így egy nagy képet láss az univerzum egészéről.

A 10 milliószoros napokat, különleges csodatévő napoknak tartják, ezen a napon minden amire gondolunk, amit teszünk, többszörös energiát kap, befolyásolva a jövőnket. Az alábbi gombok segítségével oszthatod meg a cikket, ha fontosnak találod a mondanivalóját!

Forrás: hir-tv.com