Ma este ( 2018.09.26-án ) Telihold, amely az Őszi napéjegyenlőség jegyében, mindent megmozgató hatalmas energiával érkezik – Oszd meg, kedveld, hogy minden kívánságod teljesülhessen ma éjjel!

Hirdetés

Telihold és elengedés az Őszi napéjegyenlőség jegyében szeptember 25 – szeptember 27

Temperamentumos napok, melyeken a tüzes energiáknak köszönhetően növekszik a feszültség, ez könnyen vezethet robbanásveszélyes helyzetekhez, összetűzésekhez. Vigyázzatok mert a belső feszültség és az elhamarkodott cselekvés könnyen balesetveszélyes helyzetbe sodorhat benneteket. Azonban pont ez az energia kiválóan alkalmas arra, hogy saját ügyeitek intézésében előrelépéseket tegyetek.

HirdetésA megnövekedett belső feszültség miatt, ajánlott ezeken a napokon kirándulni, futni, vagy bármilyen más testmozgást végezni, hogy energiátok ne dühkitörésben jelentkezzen. Ha ezeken a napokon vesztek részt versenyeken, nagyon jó segítő energiákat kaphattok. A szexuális energiák is elszabadulnak, szenvedélyesek, és bizony hajlamosakká válhattok flörtölgetésre is. Válságban levő kapcsolatokban jobb vigyázni ezeken a napokon, mert könnyen szakításhoz vezető veszekedésre kerülhet sor.

HirdetésEzt a mostani teliholdat azért is nevezzük megtisztító Teliholdnak, mert kiváló alkalom arra, hogy megtisztítsuk Önmagunkat minden kételytől, aggódástól és más visszahúzó, gátló tényezőtől. Ideje, hogy visszanyerjük önbizalmunkat! Tartsunk testi-lelki-szellemi megtisztulási rituálét, mert most, az augusztus végi Telihold időszakában 09.25. estétől – 09.27. estéig nagyon intenzív hatással bírnak a meditációk, az imák, a spirituális-mágikus szertartások.