Milyennek látja a gyermek a nagyszülőket? Elképesztő gondolatok, nem lehet elolvasni nevetés nélkül!

Hirdetés

A gyerekek másként látják a világot, nem bonyolítják túl a dolgokat, azt mondják, amit éppen éreznek. Egy kisfiút megkérdeztek róla, hogy milyennek látja a nagyszüleit, erre ő egy nagyon édes választ adott.
Hirdetés

A nagymama az akinek már nincs kicsi gyereke, ezért foglalkozik az unokákkal. A nagypapa ugyanolyan, mint a nagyi, csak neki szakálla is van. A nagyiéknak nem kell semmit csinálniuk, csak az a dolguk, hogy vendégségbe jöjjenek hozzánk.

HirdetésA nagyszülők már öregek, ezért ők nem tudnak velünk szaladgálni, biztos ezért nézegetik mindig a virágokat és a fákat a parkban. Sok pénzük kell legyen, hogy elvigyenek minket a vidámparkba és vegyenek nekünk fagyit.

Mikor sétálni megyünk, a nagymama táskájában mindig van csoki, vagy cukorka és nem csak ebéd után ad nekünk. A nagypapa érdekes dolgokat mesél, ő nem kell mesét olvasson, nagyon sok jó történetet megjegyzett. A nagyi soha nem mondja, hogy “siess” ő mindig ráér. Neki nincs dolga, mert ő nagymama. Szemüvege van és ki tudja venni a fogait, ez nagyon furcsa.

Amikor a nagyi mesét olvas, nem hagy ki egyet csak azért, mert azt már elolvastuk. Mindig finom süteményeket hoz, biztos nagyon szereti az édességet. Délután álmos szokott lenni, ezért nekünk is aludnunk kell. Mindenkinek kéne találnia egy nagymamát, mert ők nagyon szeretik a gyerekeket és sok idejük van.

Forrás: bidista.com