Mindössze két napot élhetett Léna baba, akivel ezt tette édesapja – az orvosok mindent elkövettek, hogy megmentsék az életét, de sajnos már nem tudtak rajta segíteni!

Hirdetés


Richárd még csak két napja volt apuka, de olyan szinten elvesztette türelmét kislánya Léna baba állandó és vigasztalhatatlan sírása miatt, hogy először megvárta amíg párja esete lefeküdt aludni, majd olyan szinten elkezdte bántalmazni gyermekét, amibe aztán a későbbiekben belehalt.

Léna így nézett ki aznap reggel amikor a szörnyűség történt vele Az orvosok a kislány testén is fején is megtalálták a bántalmazás nyomait. Bebizonyosodott, hogy agysérülést is szenvedett. A baranya megyei apuka tárgyalásán egyértelműen bebizonyosodott, hogy elvesztette türelmét, idegileg labilissá vált és addig bántalmazta a magatehetetlen Lénát, amíg az örökre elhallgatott. Richárd eleinte tagadta tettét és azzal védekezett, hogy biztosan valamilyen módon kiesett az ágyából és abból adódtak sérülései. Ám a kiérkező mentők azonnal látták, hogy a gyermeknél súlyos bántalmazás történt.

HirdetésAz ekkor még csak 2 napos gyermeket azonnal kórházba szállították, ahol három napon keresztül küzdöttek az életéért és mindent megtettek, hogy megmentsék, de végül már nem tudtak rajta segíteni és elhunyt. A bírósági tárgyaláson nem tudott magyarázatot adni arra, hogy miért is tette ezt a szörnyűséget gyermekével. Persze ezt nem is lehet megmagyarázni, erre nincs mentség!

Az édesanya nyilatkozatát is felolvasásra került a tárgyaláson. Ez állt benne: „Velem marad a szörnyű kép, ahogy Lénát gépekkel tartják életben. Nem lehet leírni azt az érzést. Az ellenségeimnek sem kívánom” Richárdot életfogytiglani börtönbüntetésre ítélték, leghamarabb 10 év múlva szabadulhat. Bár reméljük, hogy ez soha nem történik majd meg! Ti milyen büntetést szánnátok ennek az embernek? Írjátok meg kommentben! Forrás Az alábbi gombok segítségével oszthatod meg a cikket, ha fontosnak találod a mondanivalóját!