Most érkezett! Újra megszólalt az apuka: Csodálatos hírek érkeztek a tavaly félárván maradt hármas ikrekről! ❤ Szívmelengető amiket mondott:

Hirdetés

A hajdúszoboszlói Fábián családot mérhetetlen tragédia érte tavaly decemberben. A hónap közepén Fábián Tamás felesége, Letti hármas ikreknek adott életet, ám az asszony néhány órával a szülés után belehalt az úgynevezett HELLP-szindróma súlyos, vérzéses szövődményé­be.
Az ország egy emberként fogott össze az ikrekért, Lénáért, Miráért, Milánért, valamint édesapjukért, Tamásért. A Tündérkör Alapítvány közreműködésével több tízmillió forintot sikerült összegyűjteni. Az alapítvány segíti és folyamatosan figyelemmel kíséri a család életét és arról Facebook oldalán rendszeresen beszámol. Legutóbb április 4-én írtak a picikről.

LÉNA, MIRA ÉS MILÁNKA A KORUKNAK MEGFELELŐEN FEJLŐDNEK, SÚLYUK TOVÁBBRA IS IDEÁLISAN NÖVEKSZIK. AZ ÉJSZAKÁKAT NYUGODTAN ÉS ROSSZALKODÁS NÉLKÜL SIMÁN ÉS RENDSZERESEN ÁTALUSSZÁK. JÓ ÉTVÁGYUK VAN. MOSOLYOGNAK HATALMASRA NYÍLT SZEMEIKKEL

HirdetésAz apuka még mindig az alapos megfontolás híve hiszen 3 gyermekének jövője múlik az ő felelős döntésein. Egyelőre nem használja a kapott pénzadományt. Tamás alapos megfontolást követően a napokban dönt arról, hogy épít, vagy vesz egy szép, nagy házat. Valószínűbb, hogy építeni fog, hiszen olcsóbb és praktikusabb több szempontból is. A gyermekek nevére szóló babakötvényei is lassan révbe érnek, megfogadva a Tündérkör Alapítvány erre vonatkozó ajánlásait. Az apa a nagymamák, nagypapák és családtagok folyamatos segítségével neveli a három aprócska csodát.

KEDVES TÜNDÉRKÖR ALAPÍTVÁNY! NAGYON JÓL HALADUNK. SZÉPEN LASSAN ÉN IS ELSAJÁTÍTOM A GYERMEKNEVELÉS MINDEN MOZZANATÁT. SEJTETTEM, DE NEM GONDOLTAM, HOGY ENNYI ENERGIA FELHASZNÁLÁSA EKKORA ÖRÖMET OKOZHAT, MINT A 3 KINCSEM. KÉRLEK BENNETEKET, HA MÓDOTOKBAN ÁLL TOLMÁCSOLJÁTOK ÚJRA HÁLÁNKAT A TÜNDÉREITEKNEK, MERT ELÉGSZER ÚGYSEM KÖSZÖNHETEM MEG NEKTEK ÉS NEKIK AZT A SOK JÓT, AMIT KAPTAM

– írta Fábián Tamás meleg öleléssel Mira, Léna és Milán nevében is.

A lényeg a kicsik egészsége, mosolya, evése, ivása és jókedve. Cseperedjetek fel jóságban és egészségben!

Fotók: Facebook/Tündérkör Alapítvány