Nagyon vigyázzatok!!!!! MEGLÁTTUK A PLAFONON EZT A FEKETE FOLTOT, AMIKOR MEGTUDTUK, HOGY MI IS AZ VALÓJÁBAN KISZALADTUNK A HÁZBÓL….Nagyon kérek mindenkit, hogy olvassa el és ossza meg!

Hirdetés

Nagyon kérek mindenkit, ha azt tapasztaljuk lakásunkban hogy plafonon, falon, beázásszerű folt jelenik meg, a plafonból DOROMBOLÓ, kaparászó hangot hallunk, semmiféleképp ne kezdjük el keresni a miértjét, mert nagy valószínűséggel több ezres darázs fészkünk van a ház falai között!

Ha kivűről azt látjuk hogy a széldeszkánál, madárdeszkánál repkednek befelé a darazsak, ebben az esetben a fészek a plafon ban van,ne álljunk neki megoldani a bajt.

Minden esetben szakembert, 112- őt, 105- öt, kell értesíteni akik kiadják a szakember elérhetőségét! Engem is lehet hívni 24 órában: 06707079811

HirdetésSokan nekiállnak kemotoxozni, lángszórózni, csavarlazitózni, gázolajozni, betömni a bejáratot, púrhabozni, stb stb. Ezekkel csak még nagyobb bajt okozunk!

A fészket úgy építik meg, hogy felépülnek a lépek, amit kőrbeépitenek egy több réteges szigetelő anyagból, ami nádból, növényi anyagokból épül. Vagy is ha fújják rájuk a kemotoxot, stb csak a külsőréteget fújják, a lépekig nem jut el a vegyszer! A darazsak ha veszélyben érzik magukat, azonnal tömegesen támadnak, mind addig még csak mozog az ember.

Egyetlen megoldás létezik! Szakértő embernek kell likvidálni a fészküket, más megoldás sajnos nem létezik…

Forrás: penztar.info