Napok óta villámtempóban terjed a hír!!!!Magyarok százezrei háborodtak fel! Sok magyar nyugdíjas nyugdíját emelte meg a NYUGDÍJFOLYÓSÍTÓ 200 ezer forintra egyik napról a másikra!!!

Hirdetés


Pár órája robbant az az igencsak megosztó hír, miszerint Medveczky Ilona nyugdíját megemelték, így 200 ezer forint lesz a havi járandósága ezentúl! Az internet felháborodott ezen és keményen elkezdték őt és a kormányt is bírálni! Íme pár hozzászólás amivel a művésznőt és a kormányt illették:

Hát a pofám leszakad! Ezután a 121 ezer Ft emelésért te mennyi TB járulékot és adó fizettél te drága! Addig rinyáltál még ezt elérted!! ami feketén a zsebedbe ment miért nem raktad félre? Ki mondhatja el magáról ,hogy ilyen házban lakik mint te! A 4 kutyát miből etetted eddig?

– Nyugdíjat annyit érdemelne, ami után járulékot fizetett közteherviselésként a közös kasszába az elmúlt évtizedekben. Mint mindenki más. Egy centtel sem többet. Takarékoskodni kellett volna anno, amikor bőséges jövedelme volt.

Hirdetés– Az összes nyafogó művésznőt el vennék mindent! Volt ideje,hogy félre tegyen, de nem tette. Aki lehúzott 40-45 évet az is kap valamit ha elkezd hisztizni??? Szégyen ez a kormány!!!!

– Ekkora igazságtalanság ami a nyugdíj körül van már nem normális. Ők külföldre jártak, élték a mámoros életüket, mulattak a tengerparton, míg mások esetleg két munkahelyen dolgoztak, hogy megtudjanak élni. Pofátlanság aki ezeknek az embereknek nyugdíj emelést ad.

Ti mit gondoltok erről? Igazuk van a kommentelőknek? Írjátok meg Ti is őszinte véleményeteket!

Forrás: mindenegyben.com