Ne utazz külföldre! Nézd ezt a csodás fehér homokos strandot,amely Magyarországon van!Fehér homok,pálmafák,programok…..Nem hiszem,hogy kell ennél több!!! Az árak is kiválóak! Mutatom a tudnivalókat!

Hirdetés

Barátnőim ajánlották a Lupa-tavat, hogy menjünk el próbáljuk ki.Néztem rájuk, hogy miről beszélnek?! Ismerem a Tisza tavat, a Velencei tavat és a Balatont, de igazából más igényes helyről nem hallottam ahol normális strand lenne kialakítva.Mikor rákerestem az interneten, hogy mégis miért ajnározzák ezt a strandot, szó szerint le esett az állam, hogy ez nem valami luxus tengerparti strand, hanem Budapestről egy pár perci autóútra lévő kis gyöngyszem

Tiszta Baywatch!Fehér homok,pálmafák,programok…..Nem hiszem,hogy kell ennél több!!!Az árak is kiválóak!

HirdetésLupa-tó, szórakozó hely, vízpart, megnyitó, sajtóbejárás. 2017.05.25 Fotó: Csudai Sándor

IGAZI STRANDÉLMÉNY…Lupa BeachA Prémium Beach fehérhomokos, karibi feelinget idéző strandja nemzetközi mércével mérve is kimagasló szolgáltatásokat nyújt.Budapest északi határában egy 100 hektáros területen található a kristálytiszta vizű Lupa-tó, ami ma már Magyarország legnagyobb egybefüggő strandja, minden igényt kielégítve, amit egy egyszerű csobbanáson túl el lehet képzelni. A Lupa-tó – mint már tavaly is – két strandból áll, összesen 10.000 fő befogadására képes. A kisebb, az ún. Öböl Beach, ami 2.500 strandolót tud egyszerre befogadni, árfekvésében olcsóbb, mint a nagyobb területen lévő Prémium Beach, ahol akár 7.500 vendég is kényelmesen elfér.
Hirdetés

HirdetésNAPIJEGYEK ELŐ-/UTÓSZEZONAz előszezon május 31-ig tart. Június 1-től a főszezon jegyárai az érvényesek. A főszezon saugusztus 31-ig tart, szeptember 1-től az utószezon árai érvényesek.

Forrás: naplopo.info