Nem sokkal ezelőtt, éppen csak a házunk elé értem és kezdtem kipakoltam az autóból, amikor megállt mögöttem egy Skoda, kiugrott két roma és Ilyen szörnyű dolgot műveltek velem! Milyen világ Ez?! Könyörgöm segítsetek megtalálni őket! Osszátok!

Hirdetés

Nem sokkal ezelőtt, éppen csak a házunk elé értem és kezdtem kipakoltam az autóból, amikor megállt mögöttem egy Skoda, kiugrott két roma és Ilyen szörnyű dolgot műveltek velem! Milyen világ Ez?! Könyörgöm segítsetek megtalálni őket! Osszátok!

Soha nem hittem, hogy valaha is ilyen helyzetnek leszek kitéve, mint amit ma át kellett hogy éljek, ráadásul a saját házunk előtt! Elmentem kocsival ma délelőtt 9 óra előtt a hozzánk legközelebb lévő Spar üzletbe bevásárolni. Mivel még ma a szabadságomat töltöm, gondoltam lerendezem a heti nagy bevásárlást. Miután végeztem, bepakoltam a csomagtartóba a 3 szatyor élelmiszert és elindultam haza.

HirdetésA házunkhoz érve beálltam a bejáróra, kiszálltam majd a csomagtartóból kivettem a 3 szatyornyi ételt. Ekkor lefékezett mögöttem egy régebbi fekete színű Skoda Fabiaból, kiugrott belőle két cigány férfi és ki akarták tépni a kezemből a 3 nejlon táskát “Add ide b…meg” – felszólítással!

Így nézett ki a kocsi

Kiabálni kezdetem ekkor az egyik megütött én a földre estem az egyik zacskó kiszakadt és a kihullott belőle az összes kaja. A másik két zacskóval a baseball sapkás idősebb férfi beugrott a kocsiba, a fiatalabb, aki arcon vágott még a földről gyors összekapkodott 1-2 dolgot majd rohant vissza a kocsihoz ő is. Ezután elhajtottak.

Az egész nem volt több mint 20-30 másodperc, de szinte egy örökké valóságnak tűnt. Mire a férjem meglátta a házból hogy mi is történik és kiszaladt az utcára, már hűlt helyük volt.

Aki megütött, ő egy fiatalabb 20-25 év körüli férfi lehetett, piros tűz formájú tetoválás volt a karján. Az idősebbik olyan 50-es évei elején járó lehetett. A harmadik személyt nem láttam igazán, ő volt a sofőr /nem szállt ki az autóból./

HirdetésA rendőrségi feljelentés természetesen megtörtént, de szeretném a Ti segítségeteket is kérni, hátha a leírtak alapján valaki felismeri őket. Gondolom így szervezetten hárman végzik a rablásokat és nem ez volt az első esetük.

Aki érdemleges információval rendelkezik ezekről a személyekről, hívja a 107-es vagy 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikét, a nap 24 órájában fogadják a bejelentők hívásait. A névtelensége megőrzése mellett, ingyenesen hívható a 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld száma.

Még mindig a történtek hatása alatt vagyok, de remélem, hogy minél hamarabb siker majd elkapni ezeket az aljas tolvajokat. Elképesztő, hogy milyen világban élünk! Kérlek Titeket osszátok!!!!

Köszönettel: Bihariné Vajda Laura /Budapest/

Az alábbi gombok segítségével oszthatod meg a cikket, ha fontosnak találod a mondanivalóját!