Ő az a hölgy, aki 18 éve olyan elképesztő dolgot művelt velem, amit soha életemben nem fogok neki elfelejteni! Kérlek szépen osszátok meg, hiszen hatalmas tiszteletet érdemel!

Hirdetés

2000. február 5-én a képen látható doktornő olyan dolgot tett értem, amiért életem végéig hálás leszek!

Ő az a hölgy, akinek hatalmas hálával tartozom, ugyanis neki köszönhetem, hogy saját lábamon járhatok, társaságba mehetek, focizhatok, röviden : élhetek.

A 18 születésnapomon eldöntöttem, hogy felkeresem személyesen azt a doktornőt, akinek az életemet köszönhetem. A szüleim rengeteget meséltek róla. Nem volt könnyű dolgom, mert csak egy fénykép állt a rendelkezésemre. Végül sikerült megtalálnom és egy találkozót is egyeztettem vele a tegnapi napra.

Hirdetés“Tegnap végül találkoztunk is. 18 év után újra, mióta az eszemet tudom először… Bemutatkozáskor remegő kézzel fogtam vele kezet, éreztem, hogy rendkívül különleges pillanat ez számomra! Dr. Gisztl Erzsébet keze alatt több ezer testileg és szellemileg fogyatékos kisgyermek fordult meg, ám a Neki vitt fotóalbum és zárójelentés egyszeri átfutása után pontosan emlékezett a kezelések minden egyes momentumára! Miután lefordította nekem a zárójelentésben szereplő latin szavak tömkelegét, rá kellett döbbennem, hogy vannak még csodák az életben! Nem én vagyok a csoda, nem is a doktornő, hanem a gyógyulásom! Ahogyan Dr. Gisztl Erzsébet fogalmazott, miközben könnyes szemmel a szemébe néztem 18 év után újra : “Ezért érdemes volt ledoktorálnom!” Szűk fél óra beszélgetés és néhány közös kép elkészítése után elköszöntünk egymástól, de nagyon remélem, sőt biztos vagyok benne, hogy nem utoljára láttuk egymást!

HirdetésA képeket köszönöm Ildikó Bajnok – nak, aki szintén beteg gyermekekkel foglalkozik az osztályon! Ui :ez a poszt nem önfényezés, végképp nem önsajnáltatás céljából íródott, pusztán két üzenete van.1.: sose felejtsd el honnan indultál!2.:talán ezzel a pár sorral is sikerül reményt adni azoknak, akik már feladták egy jobb élet reményét.”

Kérlek szépen osszátok meg, mert hatalmas tiszteletet érdemel Dr. Gisztl Erzsébet (Erzsike néni), aki 2 kezével adta vissza az életemet!

Forrás: hir-tv.com