Ő az a két kisfiú, akivel tegnap olyan dolgot tett a magyar rendőr, amit feltétlen tudniuk kell nem csak a feletteseinek, hanem az egész országnak! – Legyetek kedvesek osszátok meg mindenképp!

Hirdetés

Maga a Rendőr osztotta meg ezt a bejegyzést a facebookon, ahol eldicsekedett vele, hogy mit tett ezzel a két kis gyermekkel. Szerintem ezt el kell olvasd :)”Hogyan szerezz örömöt a gyerkőcöknek? Hát így! 😊😃 Állok,vagyis ülök a cégesautóban egy parkolóban.A szokásos dolgomat csinálom az autóban… amikor arra leszek figyelmes,hogy egy apuka és 2 gyerkőce nézi a rendőrautót és közben mutogatnak felém. Nem tulajdonítottam neki nagy szerepet… Egyszer csak arra leszek figyelmes,hogy valaki kopogtat az ablakon.Kinézek,semmi,mondom biztos képzelődök. Majd amikor lejjebb vittem a tekintetemet megláttam a kissrácot. Lehúzom az ablakot erre a kissrác:-Csókojom jendőrfijú!

HirdetésLacika vagyok. Ha nagy leszek én is jendőr szeretnék lenni,mert szeretem a jendőrautókat! A testvéremmel megszeretnénk Önt arra a dologra kérni,hogy az apukám le telefonozhatja a rendőr autót? Engemet is meg a tesómat is le telefonozhatja? Ő is szereti ám a rendőr autót! Én: Szia Lacika! Ennek nagyon örülök,hogy rendőr szeretnél lenni! Persze,hogy le telefonozhat titeket édesapátok,hívd ide tesódat is. Erre Lacika nagy mosollyal az arcán elkezd öccse felé rohanni, majd megragadta a kezét és együtt szaladnak felém, közben ordítva hogy “Apa siess te is,te telefonozol minket!!”