Ő itt Réka, aki tegnap életét vesztette az M1-es autópályán történt szörnyű balesetben! Nyugodjon békében! Felfoghatatlan ami vele történt: – Egy megosztással adózzunk emléke előtt!

Hirdetés

Felfoghatatlan tragédia történt tegnap az M1-esen: egy 19 éves lány szörnyethalt a sztrádán, miután egy elszabadult pótkerék az autójukba csapódott!

Az alkatrész a szembejövő sávban közlekedő trélerről zuhant le, végigpattogott az autópályán, majd az anyósülésnél fúródott a szemből érkező Fiat Ducatóba.

5-10 év jár a vétkesnek

A Büntető Törvénykönyv szerint közúti veszélyeztetést követ el, aki a közúti közlekedés szabályainak megszegésével közúton mások életét, testi épségét közvetlen veszélynek teszi ki. Súlyos testi sértésért 1-5 év szabható ki, maradandó fogyatékosság okozásáért 2-8 év, ha halálos áldozatot követel a baleset, akkor 5-10 évre büntethetik.

HirdetésA baleset az M1-es autópálya Győr felé vezető oldalán, a 91. kilométernél, Bábolna közelében történt.

P. Rékát (†19) lakóhelyén, az apró Pest megyei településen mindenki gyászolja. A jólelkű lány információink szerint a szerelmét kísérte el a fuvarra. Réka idén kezdte volna el az iskolát, hogy beteljesítse régi álmát: sminkmester szeretett volna lenni.

A csinos lány élete egyik legboldogabb időszakát élte. Úgy tudjuk, párjával épp most szombaton tértek haza közös nyaralásukról. Épp ezért minden szabad percükben igyekeztek együtt lenni. Ezért is kísérte el tegnap a párját munkába, akinek Ausztriában lett volna egy fuvarja.

P. Réka a szerelmét kísérte el egy fuvarra. A szemből a kocsijukba vágódó pótkerék megölte a lányt

Eközben történt a tragédia. A fotókon jól látszanak a brutális baleset körülményei, ahogyan az is, hogy a pótkerék az anyósülés előtti szélvédő üvegét teljesen áttörte, majd a lány testének csapódott.

Forrás: mindenegyben.com