Orbán Viktor meglepő kijelentése: Szerinte “A kórházak állapota teljesen rendben van, más fontosabb dolgaink is vannak most”. Egy megosztással kérjük jelezd, ha te sem értesz egyet ezzel!

Hirdetés

Azt is hozzátette, hogy az egészségügyben változtatni kell. Az első lépés az állami és magántulajdon szétválasztása lesz.

Egyre több hír érkezik a hétvégi kötcsei találkozóról, az ATV azt írja: Orbán szerint „a németeken és Angela Merkelen múlik, hogy mi lesz a Néppárttal”, ugyanis a kormányfő úgy látja, Emmanuel Macron fel akarja robbantani a Fidesz pártcsaládját, a Néppártot, hogy saját politikai családot hozzon létre.

A magyar jogállamiságot vizsgáló Sargentini-jelentést Orbán Viktor nevetségesnek nevezte arra hivatkozva, hiába járt a dokumentumot készítő politikus Magyarországon, nem kereste meg a magyar kormányt, és nem is beszél magyarul.

HirdetésA miniszterelnök más témákat is érintett: az egészségüggyel kapcsolatban azt mondta, hogy a kórházak állapota rendben van, de az egészségügyben változtatni kell. Ám most nem ez a kormány elsődleges prioritása. – tette hozzá.

Első lépés az állami és magántulajdon szétválasztása lesz.

Orbán arról is beszámolt Kötcsén, hogy újabb alkotmánymódosításra készül, de erről konkrétumokat nem árult el.

Forrás: anephangja.com