Páros lábbal szállt bele: durva véleményt mondott Majkáról Puzsér

Hirdetés

Míg sokan Majka pártját fogják a Curtis-balhé kapcsán, Puzsér Róbert most alaposan belegyalogolt.

Mint ismert, Majka két napja a színpadon jelentette be, hogy zenésztársa, Curtis drogproblémái miatt különválnak útjaik. A legtöbben meghökkenve hallották a történteket, ám végül Majkának adtak igazat, aki azt mondta, a drog elvette tőle a barátját, így nem tudnak együtt dolgozni többé.

Puzsér Róbert azonban cseppet sem kíméletesen fejtette ki most saját véleményét: kőkeményen nekiment Majkának, akit a tőle megszokott stílusban minősített.

„Olyan eset, hogy egy banda tagjai egy koncerten bemószerolják a haverjukat rajongók ezrei meg a rendőrség előtt, mert az drogozik, még nem fordult elő a szórakoztatóipar komplett történetében. Arra az elvetemült aljasságra, hogy a haverodra ráküldd a hatóságot, mert épp nem alkalmas arra, hogy haknizz vele, a mai napig kellett várni – és jött Majka, az ózdi hős, a drog elleni harc apostola, a cserbenhagyott barát, hogy a poptörténet lapjaira jellemtelenségből és árulásból új fejezetet írjon.

HirdetésMost a teljes hazai nyilvánosság körbesz.pkodja Majkát: tőle láthatóan bármi belefér. Neki nemcsak az Ezek megőrültek! meg a Való Világ, de ez a példátlanul alávaló árulás is jól áll – a közvéleménynek semmi kifogása Majka gyalázatos húzása ellen. Mert szegénynek milyen nehéz lehetett – hisz Curtis veszélyeztette a megélhetését! Curtis – Majkáét?! Na persze! S erre az a válasz, hogy nyilvánosan teleokádja a médiát, és feljelenti a haverját?! Mert különben találgatnának azt emberek? És ha találgatnak? Mit fáj az Majkának? Lehet, hogy ebbe ő ma még belehal?”