Példátlan módon fogott össze az Irigy Hónaljmirigy a betegségben szenvedő társukért! Emberségből kitűnő,amit tesznek!

Ambrus Zoli 2005-ben szenvedett súlyos autó balesetet, amelyet csodával határos módon élt túl. Rehabilitációja hosszú volt és fájdalmas, ugyanis újra meg kellett tanulnia beszélni.

Szerelmét és házát is elvesztette, ráadásul karrierje is tönkrement. Sajnos, azóta sem vett pozitív irányt az élete, még mindig alkalmi munkákból él, ami nem valami kiszámítható. De nem is érdekli annyira a pénz. Az elmúlt nyolc éveben dolgozott már vízi mentősként, pultosként, zenekaroknak segített a háttérben, de ha kell, bármilyen kétkezi munkát elvállal.

HirdetésA zenéről sem mondott le, még mindig játszik, de szerinte ebből nem lehet megélni. Bár már testileg és fizikailag is jól van, a baleset miatt még mindig lassan és furcsán beszél, amit sokan félreértenek. Bár már nem aktív tagja volt együttesének az Irigy Hónaljmirigynek, most valami nagyon emberséges elhatározásra jutottak.

Eldöntötték, hogy véget kell vetni tehetséges társuk balszerencsés életének és felajánlották minden fellépésükből támogatják őt anyagilag, hogy minél hamarabb lábra tudjon állni lelkileg. Amint stabilizálódik helyzete, biztosították afelől, hogy rendszeresen lépnek fel együtt, úgy mint a régi szép időkben. Ha Te is úgy gondolod gyönyörű gesztus az összetartás,úgy oszd meg kérünk ismerőseiddel is!