Pisti levele a telt lányokhoz reméljük ad egy kis ébresztő pofont: Uraim, ne legyünk birkák

Hirdetés

Olvasói levelet fogtam

„Sziasztok kedves telt lányok, és az oldalt követők!

Szerepeltem már az oldalon, mint a telt idomokat kedvelő férfi. Elérkezett az idő, hogy ismét “tollat” ragadjak, és a gondolataimat, megélt dolgaimat megosszam veletek.
(hátha érdekel valakit) Mit is szeretnék elérni most a levéllel? Nem szerepelni, és népszerűséget szerezni, arra igazán nincs szükségem, és az oldalon való szereplés nélkül is megkapom.
Két dolog miatt írtam.

Először az oldalt követőkhöz, a telt formákat kedvelőkhöz szólnék, leginkább azokhoz, akik nem merik vállalni amit szeretnek/tetszik nekik: nem ciki ma, ha vállaljátok amit szerettek, amitől izgalomba jöttök.

Meglehet nézni engem, “gyúrós rosszfiú” vagyok, mármint ezt szokták mondani ránézésre. Ebbe most ne is menjünk bele.. Szóval, megőrülök egy arányosan telt idomokkal rendelkező női testtől. Vállalom, ezt nézem az utcán, boltban, mindenütt! Természetesen más is tetszik, nem tagadom.

Uraim, ne legyünk birkák, ne a tömeg után, celeb barmok után menjünk! Másodszor pedig a lányok: Ti, telt lányok, gyönyörűek vagytok, az oldalon szereplő lányok között vannak páran, mi több, sokan, akik világszínvonalon vagytok a szépséget nézve!

HirdetésAz ember csak kapkodja a fejét, hogy vannak ilyen lányok, köztünk élnek..basszus, vannak bizony.. Ismerek az oldalról lányokat személyesen is, mondhatom, nem csak szépek, okos, intelligens, humoros nők mindannyian. Valahogy ez együtt jár, egy szexi, telt nő, okos, intelligens, humoros, nem üres fapi*a..

Csaba, tudod, elismerem a munkád, b…. sok energiát fektetsz bele az oldalba!
További sok sikert Neked, és további sok-sok telt, formás szexistennőt nekünk, csorogjon csak a nyálunk!

Szeretnék olvasni majd férfiaktól hasonló véleményeket! Uraim, hajrá!”

Pisti

Telt lányok oldala

Forrás: www.facebook.com