Putyin őszinte beszéde arról, amit a menekültekről és a bevándorlásról gondol! Állva tapsolták a hallgatók! – Szerintetek is igaza van?

Hirdetés

Az orosz parlamentben nemrég olyan beszédet mondott Putyin, ami még tőle is szokatlan. Azt már megszokhattuk tőle, hogy nagyon sokszor fogalmaz kendőzetlenül, egyben őszintén. Azonban még magához mérten is nagyon durva kijelentéseket tett, amit az EU vezetésén belül nagyon sokak elítélnének. Példát vehetne tőle jó pár vezető európai politikus is..

Sőt, Angela Merkelnél biztosra vehetően kiveri a biztosítékot az, amit Putyin gondol a bevándorlásról, és annak kezeléséről.

A beszéde végén a DUMA 5 percen át állva tapsolta meg az orosz vezetőt. „Oroszországban oroszként szeretünk élni. Bármely kisebbség, bárhonnan is érkezett, ha élni, dolgozni és táplálkozni kíván Oroszországban, oroszul kell beszélnie és az orosz törvényeket kell tiszteletben tartania.

HirdetésHa valaki Sharia Törvénye szerint a muszlimok életét akarja élni, őszintén azt ajánljuk számukra, hogy menjenek és éljenek ott, ahol az az állam törvénye. Oroszországnak nincs szüksége muszlim kisebbségre. A kisebbségeknek van szükségük Oroszországra, és nem biztosítunk számukra előjogokat, vagy a törvényeinket nem próbáljuk a szájuk íze szerint módosítani, tekintet nélkül arra, hogy milyen hangosan visítják: „diszkrimináció”.

Nem fogjuk tűrni az orosz kultúrával szembeni tiszteletlenséget. Jobban tesszük, ha a „demokráciának” nevezett öngyilkosságokból tanulunk — Amerika, Anglia, Németország, Franciaország és Hollandia — amennyiben, mint nemzet túl akarjuk élni.

A muszlimok elfoglalják ezeket az országokat, de nem fogják elfoglalni Oroszországot. A mi orosz kultúránk nem kompatibilis a kultúra hiányával vagy a Sharia Törvényekkel. Amikor ez a tiszteletreméltó törvényhozó testület új törvények megalkotására gondol, elsősorban az orosz érdekeket kell szem előtt tartania, nem figyelmen kívül hagyva, hogy a muszlim kisebbségek nem oroszok.”Példát vehetne tőle jó pár vezető európai politikus is.. Ti mit gondoltok erről? Szerintetek is igaza van?