RÁJÖTT A NŐ, HOGY MEGCSALTA A FÉRJE, EZÉRT EGY OLYAN LEVELET ÍRT A SZERETŐNEK, HOGY MI IS PADLÓT FOGTUNK!

Hirdetés

Sokan azt gondoljuk, hogy a hűtlenség a legrosszabb dolog, ami egy kapcsolatban előfordulhat. Mikor az egyik megcsalja társát, az egy olyan fájdalom, ami szinte soha nem múlik el, az önbizalmunk is csorbát szenved.

Mindenki másképp kezeli a hűtlenséget. Vannak, akik megbocsájtanak életük szerelmének, mások azonnal befejezik a kapcsolatot, mindegy mióta áll fenn.

Mások pedig visszaadják azt, amit kaptak. A hölgy, akiről ebben a cikkben szó van, ezt az utóbbit választotta. A nő rájött, hogy férjének, akivel 12 éve házasok, szeretője van. Nem vagyunk teljesen biztosak abban, hogy ez megtörtént.

“Köszönöm Jennifer.

Hogy férjem mellkasán harapásnyomokat hagytál tegnap éjjel.

Komolyan mondom, nagyon köszönöm. Nem is tudod, milyen rémálomtól kíméltél meg engem és a gyerekeket. Jutalomképpen felajánlom neked, hogy tartsd meg a férjemet.

Ha hajlandó vagy ennek megfizetni az árát. Tehát itt van néhány szabály, amire majd figyelned kell:

Hirdetés1.Segítened kell őt anyagilag. Ezt azért mondom, mert két gyerekünk van (amit már tudsz) és a fizetése nagy része arra fog elmenni, hogy a gyerekeket támogassa. Azt is vedd figyelembe, hogy én az elmúlt 11 évben háztartásbeli voltam, tehát nekem is sok pénzt kell, hogy fizessen. Tehát felejtsd el a pénzét mert az az enyém!

2.Új ruhákat kell vásárolnod neki, mert miután kiszállt a mi (most már az én) zuhanyzónkból, teljesen meztelenül és vizesen, észrevettem a kis “szerelmi nyomot”. Ugyanebben a pillanatban a lakásban megnyílt egy rejtélyes fekete lyuk ami eltüntette az összes ruháját. Ezért majd szinte teljesen meztelenül megy hozzád. Ebben az a jó, hogy úgy öltöztetheted fel, ahogy akarod. Vegyél neki egy pórázt vagy egy helyes kis ruhát amíg elviszed futni.

3.Minden második hétvégén el kell, hogy hozd, mert ekkor a gyerekekkel lesz. Mikor majd mindenki előtt bevallja, hogy te csak egy hülye részeges nő vagy, neked meg lesz tiltva, hogy lásd a gyerekeimet a biztonságuk érdekében.

4.Nem lesz normális szexuális életetek. Igen, tudom tegnap feküdtetek le, de négy évvel ezelőtt megsérült a háta és a férfiassága sem működött úgy, ahogy kellett volna. Sajnálom, rossz lesz neked, pedig előtte fantasztikus volt vele a szex. Egyébként pedig már nem gyógyítható, mert ez egy idegprobléma.

5.Nem fogod nekem őt visszaadni. Én nem akarom őt. Nagyon kedves férj volt, jól bántam vele és sokat tettem érte. Ne csodálkozz, ha te majd nem tudsz így viselkedni és ezt ő majd a szemedre veti.

Hirdetés6.Téged fog okolni mindenért. Azt mondta nekem könnyezve, hogy te csak nevettél és ezt mondtad: “Remélem a feleséged észreveszi majd ezt itt.” Bár nem is tudom, tényleg mondtad-e, vagy sem. Nem is érdekel. Mindegy, a kívánságod teljesült, én megláttam a nyomokat, ő pedig mérges. Jó nagy pofont adtam neki, ő meg bocsánatot kért. Nem sajnálom, hogy megütöttem, de ha újra tehetném, azt hiszem lejjebb ütném meg.

7.Ez nem egy szabály, csak egy barátságos tanács. Mindent megteszek majd azért, hogy idejének nagy részét elvegyem és sok apró dolgot ki fogok találni csak azért, hogy bosszantsalak. Az lesz az új hobbim, hogy bántsalak benneteket és fájdalmat okozzak nektek, legalább annyira mint amennyire most a gyerekeim szenvednek. Igen, nagyon jó érzés hogy ezt fogom tenni, csak ha esetleg kételkednél. Csak figyelmeztetlek, hogy ő mindezt mosollyal fogja fogadni, ismerem őt, vele voltam 12 évig.

Tehát köszönöm Jennifer, a “buta részeges”, aki fognyomokat hagyott tegnap a férjem mellkasán. Köszönöm, hogy megmutattad, hogy 12 év együttlét és két gyerek nem ér fel veled. Gratulálok ahhoz a férfihoz, akit megszereztél. Fogadd őt be!”

A hűtlenség sohasem vicces, de úgy gondoljuk ez a hölgy nagyon frappánsan fogalmazta meg gondolatati.

Kérjük oszd meg, ha egyetértesz!